HISTORIAN HAVINAA INSTA-ARVONNASSA : NOORAN NEULEPANTOJEN COMEBACK!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kuten tiistaina postauksessani kerroinkin, moni teistä on löytänyt tiensä blogiini etsiessään neulepantaohjetta. Ja voi miten ihanaa se onkaan! Puikkojen kilinä ja langan soljuminen sormilla on parasta ikinä! Onko mukana vielä niitä, jotka ovat voittaneet pantoja arvonnoistani? Vuosien varrella ehdin arpoa niitä lukijoideni kesken satoja ja satoja, mutta katsokaapa mitä arkistojen aarteiden joukosta vielä löytyi..

Kolme neulepantaa etsii siis nyt Instagramin puolella uusia koteja; arvottavana on paksusta langasta tehty vaaleanpunainen, pörrölangasta tehty harmaa ja superpehmeästä langasta neulottu tiilenpunainen panta. Kunkin palkinnon joukkoon sujautan myös pienen kosmetiikkayllärin essenceltä.

Koska pakkanen paukkui tänäkin aamuna komeasti, arvon pannat jo huomenna, 7. helmikuuta klo 18.00, joten toimihan nopeasti jos haluat vielä arvontaan mukaan – arvonnan löydät siis täältä! Pirteää pakkaspäivää! <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.