PÄÄSIÄINEN PUPUNA

P4140044 P4140052 P4140011 P4140019

Tämä pupu on loikkinut ahkerasti paikasta toiseen, syönyt ainakin kymmenen suklaamunaa ja unohtanut miltei kaivaa varastosta esiin korvansakin. Mämmiä on maistettu ja keitettyjä kananmunia on dipattu mustikkasoseeseen, munien maalaamisessakin on siis menty siitä missä aita on matalimmillaan. Eilen pupu nautti aurinkoisesta pääsiäissäästä parin lenkin verran, tänään onkin sitten kiidetty jo niin keskustassa kuin roadtripillä Vesilahdessakin. Seuraavaksi suunnataan erään tipusen synttäridinnerille ja nautitaan ajatuksesta, että lomaa on jäljellä vielä jopa kahden päivän verran.


TAKKI GINA TRICOT    FARKUT H&M   TENNARIT H&M (DIY)   KAULAHUIVI GINA TRICOT   REPPU ZARA


Pääsiäisloma on ollut ihana ja kaivattu. Kevät on ollut melkoista hulinaa ja huomaan virkistyneeni jo kahden lomapäivän aikana ihan uudeksi ihmiseksi vain pitkien yöunien ja rennon meiningin ansiosta. En ole katsellut kelloa, enkä murehtinut aikatauluista. Olen vain ollut ja tehnyt juuri sellaisia juttuja, jotka tuovat hymyn huulille. Aikas kivaa.

Nyt mekko päälle ja pomppien synttäritytön luokse! Korvat taidan kyllä jättää kotiin.

P4140036 P4140030 P4140012P4140042


Posted in and tagged by NOORA.