PUIKOILLA

P3029742

Tästä se lähtee!

Aion neuloa elämäni ensimmäisen neulepuseron. Kyllä! Olen niin kärsimätön neuloja, että olen välttänyt viimeiseen asti isompien neuletöiden tekemistä. Pidän töistä, jotka valmistuvat saman päivän aikana, koska niiden tekemiseen en yksinkertaisesti ehdi kyllästyä. Koska mummuni oli äärimmäisen taitava neuloja ja hän teki elämänsä aikana kokonaisia neulepukuja ja upeita neuletakkeja ja -puseroita (esim. tämä, ah, se on niin kaunis!) päätin, että pistän reippaasti vaan puikot kilisemään ja testaan olenko perinyt lainkaan hänen taitojaan. Langat on nyt ostettu ja aherrus on alkanut. Puikoilla on jo 15 cm etukappaletta tehtynä, joten hyvä tästä tulee. Kunhan vaan maltan mieleni.

P3029764 P3029746 P3029767

Aloitin tänään pikkuruisen talvilomani puolilta päivin ja suuntasin heti kohti Lielahden Lankamaailmaa. Löysin hurmaavan sävyistä italialaista lankaa alennuksesta ja jos hyvin käy ja langat riittävät, neulepuseroni ei tule maksamaan kuin 7 euroa. Yksi syy miksi isommat neuletyöt aiheuttavat lähinnä vain harmaita hiuksia on se, että niiden tekeminen maksaa valtavasti. Neulepuseroon kuluu kuitenkin melkoisesti lankaa ja myymälöistä saa laadukkaita puseroita miltei edullisemmin. Lankamaailmasta löytyy kuitenkin poikkeuksetta aina kivoja tarjouksia ja tällainen harjoittelijakin saa halvalla materiaalit töitään varten. Äitikin löysi aivan superkauniit puikot Lankamaailman alesta ja odotankin jo innolla, mitä hänen puikoiltaan valmistuukaan tuosta upeasta lankatriosta!

P3029762P3029769P3029757

Arvatkaa mitä suunnittelen tekeväni huomenna? En mitään. Nyt on aika käyttää yksi päivä vain olemiseen ja huominen talvilomapäivä onkin varattu kokonaan Netflix-sarjoille, blogien lukemiselle, musiikin kuuntelemiselle, kermamunkkien mussuttamiselle ja Epun rapsuttamiselle. Aion olla vaan. Pyjamaperjantai it is!

Nyt kilistelen vielä hetken puikkoja ja suuntaan sitten saunan lauteille. Aika kiva fiilis täällä, entäpä siellä? Onko villejä veikkauksia siitä, koska (jos koskaan..) tuo neulepaitani nähdään asukuvissa..


Posted in and tagged , by NOORA.