HATTARAA

P2269653 P2269663


HAME MINIMUM   NEULE NEW LOOK  SAAPPAAT ARCTIPS (*blogin kautta saatu)


P2269641

Vaikka ruutuunne pläjähti juuri yksi omista talven lemppariasuistani, heti näin alkuun on kuitenkin tehtävä tilannepäivitys pari viikkoa sitten tehtyyn kestolakkaukseen! Olen nimittäin aivan hämmentyneen ilahtunut siitä kuinka hyvin lakkaus on pysynyt paikoillaan. Yhtä pienen pientä pudonnutta timanttia lukuunottamatta, kynnet ovat edelleen kuin vastalakatut. On ollut myös ilo huomata kuinka omat kynteni ovat päässeet kasvamaan rauhassa lakkauksen alla mittaa. Lakkauksesta tulee nyt perjantaina kuluneeksi jo kolme viikkoa eikä huoltotarvetta ole näkyvissä vieläkään. Vasta sitten, kun oman kynnen kasvu alkaa häiritä, ajattelin tilailla seuraavaa aikaa. Uskoisinkin, että huolto tulee ajankohtaiseksi vasta parin viikon päästä, jolloin lakkaus on ollut kynsillä jo reilun kuukauden. Eli tämä tyytyväinen asiakas suosittelee koko sydämensä pohjasta kaikille kevätlookia kynsilleen kaipaaville samaista kauneushoitolaa, jossa itsekin kävin. Napatkaahan talteen myös lukijoilleni räätälöity kestolakkaustarjous!

Nyt, kun kestolakkausuutiset on kynsitty pois tieltä, voimmekin sujuvasti siirtyä vaaleanpunaisista kynsistä vaaleanpunaiseen neuleeseen ja kevätoloon.

P2269652 P2269659 P2269638P2269661

Sunnuntaina blogissakin nähty keväthame pääsi välittömästi osaksi asuani, kun yhdistin sen pehmeän herkkään New Lookin neuleeseen. Simppeli asu sai kivaa ilmettä sekä neuleen ihanasta kauluksesta että hameen nappirivistöstä, ja kun jalkaan vielä vetäisi lämpimät Arctips-huopalapikkaat, asu oli täydellinen helmikuun viimeiseen päivään.

Vaaleanpunainen villitys on kohonnut korkeuksiinsa siis myös tällä suunnalla ja voi kuinka hyvää se tekeekään masentavan harmaan talven jälkeen. Viikonloppuna ajattelin vihdoin käydä vaatekaappini hylly hyllyltä läpi ja varata kirppispöydänkin jostain. Ehkäpä oman kaapin syövereistä löytyisi jopa lisää unohdettuja hattaraisia aarteita!

Nyt on kuitenkin aika sulkea tietokone ja viettää loppuilta oman kullan kainalossa. Meidän tiimi viettää nimittäin tänään 8 v.-synttäreitään. ;)

P2269666


Posted in and tagged by NOORA.