SE ON C

P1216636

Aloitetaanpa päivä pienellä tuunausprojektilla, jotta saadaan viikko reippaasti käyntiin. Työhuoneeni nurkassa ehti nimittäin jo jonkin aikaa lojua Kodin1:n konkurssimyynneistä reilulla eurolla ostamani iso puinen C-kirjain. Kirjain oli kokenut kovia ja paperipäällinen kupruili rumasti useammasta kulmasta. Ostaessani jo tiesin, että kukkaprintti ei nyt muutenkaan kotiimme istuisi, joten 1,40 euron hintalapulla varustettu C pääsikin kassan kautta mukaani tuunattavaksi.

Sisustus-C tulisi nimittäin kokemaan saman kohtalon kuin olohuoneen ”marmoripöytämme” aikoinaan.

P1216601 P1216604

Aluksi revin kirjaimen pinnasta pois vanhan, kupruilevan paperin ja hintalaput. Päätin päällystää C:n tummanharmaalla ”kivipintaisella” D-C-Fix-kontaktimuovilla. Piirsin C-kirjaimen kuvan kontaktimuovin väärälle puolelle ja leikkasin kuvion irti paperista. Alkuperäinen suunnitelmani oli päällystää myös kirjaimen mintunvihreät reunat, mutta lopulta päätinkin, että vihreä reuna tuo tummanharmaan kontaktimuovin rinnalle vain hauskan pienen väriläiskän.

P1216610 P1216609 P1216616

D-C-Fix-kontaktimuovi on helppo laittaa paikoilleen, ja hätä ei ole tämännäköinen, vaikka joutuisit vähän liimailujasi korjailemaankin. Itse laitoin muovin aluksi hitusen väärään kohtaan, mutta kun toimin nopeasti, kontaktimuovin sai vielä irti ja aseteltua uudestaan kohdilleen. Alelöydössäni oli jopa kiinnityskoukku paikoillaan, joten sain tuunaukseni näppärästi seinälle.

Koska C-kirjain viittaa lähinnä rakkaan blogini nimeen, ajattelin, että lopullisen sijoituspaikkansa kirjain tulee löytämään työhuoneeni seinältä, tämän taulukollaasin viereltä. D-C-Fixeillä saa kyllä näppärästi ja edullisesti uuden ilmeen taiottua asiaan kuin asiaan, ja Bauhausin kontaktimuovivalikoiman edessä kuluu aikaa hetki jos toinenkin.

Kynäpurkkeja, säilytysbokseja, pöytiä, tasoja.. Vain mielikuvitus on rajana!

P1216641


Posted in and tagged , by NOORA.