VARAPOIKAYSTÄVÄ

Jos Epulle piirtäisi tuohon yllä olevaan kuvaan puhekuplan, siinä todennäköisesti lukisi: ”Luulet vaan, että tämä tyyny on Noora sinun!” tai ”Kivan tyynyn hommasit minulle!”. Ihan kuin se virnistelisi minulle.

Olen kainalonukkuja. On ihan hurjan ihana nukahtaa Matin kainaloon illalla, mutta ihan liian usein herään niskat jumissa seuraavana aamuna. Toisen kainalo ei ole kuitenkaan se ergonomisin paikka nukkua.

Lidlistä on pikkuhiljaa muodostunut meidän vakiokauppamme. Aikaisemmin Lidlistä käytiin hankkimassa lähinnä vain erinomaista ja edullista vichyä, mutta tänä kesänä Lidl on muun muassa pelastanut minut asukriiseiltä. Ja nyt nukkumisongelmilta. En tiedä mikä tuon tyynyn oikea nimi on, mutta kutsuttakoon sitä nyt vaikkapa poikaystävätyynyksi. Body Pillown halaukseen on nimittäin ihana nukahtaa.

Minulla on vain yksi ongelma.

Meillä on vielä Epun kanssa keskustelut käynnissä koskien sitä, kenen tuo tyyny nyt ihan oikeasti on. Eppu jotenkin aina automaattisesti olettaa, että kaikki pehmeä on tarkoitettu sen makuualustaksi ja välittömästi, kun sain tyynyn paketistaan, se ampaisi sen päälle lekottelemaan.

Ja mulkoili minua pikkaisen pettyneenä tyynyn takaa, kun se komennettiin omalle paikalleen.

Eli vinkiksi; mikäli sinä (..tai koirasi) kaipaatte kauniita unia poikaystävätyynyn syleilyssä, tyynyjä ja siihen sopia tyynyliinoja löytyy nyt edullisesti Lidlistä.

enkku2-1-1-1

I loooove my new bodypillow. And so does Eppu.


Posted in and tagged , , by NOORA.