MUUMIPUSERON LAITTAA PIAN YLLEEN..

”S niin kuin Sallamari! Minulle on jäänyt traumat kaikista nimikkomukeista ja muista tavaroista, joissa on valmiina omistajan nimi. Harvinaista nimeäni nimittäin ei ole koskaan missään! Mutta nyt saisin nimikkopaidan! Muumit on kyllä parhautta! <3”

Lämmin onnitteluhalaus Sallamarille. Ihana Moomin Alphabet-college matkaa pian luoksesi.

Jos onnetar ei istunut tällä kertaa olkapäälläsi mutta ihastuit päätä pahkaa Muumi-puseroihin niin kuin minäkin, muistuttelen vielä, että alekoodilla curiouser saat -15% alennusta Moomin Alphabet-puseron tilatessasi. Valikoiman löydät täältä. Koodi on voimassa vain 8.8. asti.

Kauniita unia, leppoisten Muumien kuvia!

enkku2-1-1-1

And the winner of the Moomin Alphabet-sweater is Sallamari! Congrats!


Posted in and tagged by NOORA.