LOMALLA VIIMEINKIN

PUSERO / SHIRT IVY PARK  FARKUT  / JEANS GINA TRICOT  KENGÄT / SHOES VAMOS  KORVAKORUT / EARRINGS CORUU (*saatu)

Odottelin eilen kotiin vievää bussiani keskustassa. Seisoin sen valtavan suuren puun alla ja hengittelin syvään. Nautin hetkestä ja katselin sadepisaroiden tanssahtelua Tammerkosken virtaavan veden päällä. Puun oksiston välistä päähäni tipahteli tasaiseen tahtiin sadepisaroita ja ainoa huolenaiheeni oli, että ostoskassissani oleva, juuri lomalukemiseksi ostettu pokkari kokee kosteusvaurioita. Avaisin kirjan välittömästi istahtaessani bussinpenkille.

En anna ajatuksen syksystä pilata kesälomaani, vaan olen jo etukäteen päättänyt, että vaikka taivaalta tulisi vettä j-o-k-a päivä, tästä tulee rentouttava loma. Sitä minä nimittäin nyt kaipaan; pysähtyneitä hetkiä puun alla sateensuojassa, hiukset keltaiseksi värjääviä auringonlaskuja, kolmatta teekupillista badenbadenissa ja reippaita kävelylenkkejä luonnossa. Vaikka sitten syksyntuoksuja samalla haistellen. Näytän näissä torstaina otetuissa kuvissakin siltä, että pitkät yöunet ja lempeä kesäloma tulevat nyt tarpeeseen. Meillä suomalaisilla taitaa olla tapana kytätä jatkuvasti säätiedotuksia ja tehdä suunnitelmia niiden mukaan. Monesti lomalta palaavalta työkaverilta kysytään ensimmäiseksi sitä, millaiset säät lomalla oli. Loma on aina lomaa, vaikka taivas putoaisi niskaan joka kerta, kun astuu sisältä ulos.

Kun pääsin eilen kotiin sateiselta retkeltäni, laitoin makaronit kiehumaan ja nappasin pokkarin käteeni. Ahmin siitä jo eilisen aikana kappaleen jos toisenkin ja lomani kunniaksi söin ainakin kolme kulhollista mainiota tonnikalapastasalaattia.

Erinomainen aloitus lomalle. Vaikka vähän satoikin.

enkku2-1-1-1

Happy summerholiday to me!


Posted in and tagged by NOORA.