AFTER-VAPPU

Yäh. Vappumasu on täynnä munkkeja, simaa, nakkeja, perunasalaattia ja muun muassa näitä mansikkavaahtokarkkivartaita, joten pienimuotoinen sunnuntai-illan detox tulee nyt todellakin tarpeeseen. Viime viikonloppuna joogailin Yogaian Detox-viikonlopun parissa ja pakko myöntää, että tuo viikonloppu ja sen aikana oppimani asiat on painettu visusti mieleen. Vappu asetti vähän haastetta ruokavaliooni, mutta herkutellakin pitää. Nyt nakkiähkyn jälkeen sitä kuitenkin alkoi kaivata jo jotakin raikasta. Niinpä keittiössäni syntyivät iltapalaksi nämä herkut.

♥ Sekoita kuumaan veteen reilusti hunajaa, puolikkaan sitruunan mehu ja raastettua inkivääriä. Kuuma juoma sopii myös flunssan karkottamiseen.

♥ Surauta tehosekoittimessa yhteen tuoretta pinaattia, mangoa, ananasta (mielellään tuoretta), puolikas kurkku ja vettä.  Myös inkivääri sopii tähän komboon erinomaisesti.

Onhan kaikkien vappu sujunut mukavasti skumppaa kippistellen ja ilmapalloja puhallellen? Meidän viikonloppumme on sujunut todella rauhallisissa merkeissä. Grillikausi on avattu ja kippisteltykin on tulevalle kesälle, mutta tänään pinkaisin jo lenkille aikaisin aamulla nauttimaan upeasta säästä. Aurinko on taas löytynyt!

Lenkkeilystä tulikin mieleeni, olen lenkkeillyt nyt pari viikkoa maailman päheimmissä lenkkareissa; esittelen ne teille heti huomenna! Mutta nyt palaan Sadie Jonesin Ehkä rakkaus oli totta-pokkarin pariin. Jälleen kerran hyppysissäni taitaa olla kirja, jota ei malta laskea käsistään..

enkku2-1-1

I hope everyone had a great 1st of May! Our weekend was great and cozy, I ate so much candy and grilled goodies, that tonight it was time for the Sunday-detox. Some lemonade, ginger, honey and hot water, this combination is yummy!


Posted in and tagged by NOORA.