ANTIN HOUSUISSA


JOGGINGHOUSUT / PANTS ANTTI TUISKU BY SEPPÄLÄ TAKKI / JACKET VERO MODA  T-PAITA / T-SHIRT H&M 
HUIVI / SCARF BIKBOK  LENKKARIT / SNEAKERS FILA


Näiden kuvien takana on katastrofaalinen asukuvaustuokio. Tuon kymmenen minuutin aikana luonnonvoimat eivät nimittäin lainkaan olleet puolellamme. Aluksi aurinko häikäisi silmiin niin, että kajalit alkoivat valua pitkin poskia, seuraavaksi alkoi tuulla niin, että ponnarini lennähteli jatkuvasti minne sattuu ja yhtäkkiä taivaalta alkoi tuiskuttaa räntää. Tässä vaiheessa kikatukselle ei tullut enää loppua, ja nähtävillänne on hämmentävä kuvasarja lifestylebloggaajan arjesta.

Toisaalta se räntäsade ei ollut edes yllätys. Kun kerta Antin nimeä kantavia housuja kuvataan, on ymmärrettävää, että taivaskin alkaa tuiskuttaa.

Antti Tuiskun ja Seppälän yhteistyömallisto on kokonaisuudessaan nappisuoritus. Peto on pitänyt vallattomuutensa kurissa ja lopputuloksena on harkittu ja käytännöllinen valikoima vaatteita ja asusteita. Värit ovat neutraaleita, harmaata, mustaa ja valkoista, ja yksityiskohdilla tuotteista on tehty persoonallisia ja ”antinnäköisiä”. Piipahdin viime viikolla Seppälään ihan vain uteliaisuudestani, mutta lähdinkin kotiin ostoskassin kera. Mustat, trendikkäästä scuba-materiaalista valmistetut housut täyttivät vaatekaapissani olevan siistien verkkareiden kolosen ja näissä housuissa on jo käyty niin töissä kuin bailattu Peto Showssakin. Polvissa olevat yksityiskohdat ja punttien vetoketjut ovat hurjan kivannäköiset ja leikkaukseltaan housut istuvat todella skarpisti käyttäjänsä ylle.

Seppälän myyjättären kanssa vaihdoimme ajatuksia siitä, kuinka upeaa onkaan, että Suomessakin tällaisia yhteistyön tuloksia myymälöissä nähdään. Tämän malliston design iskee minuun niin lujaa, että toivon Antin jatkossakin pääsevän toteuttamaan näkemyksiään myös muodin saralla.

Omalle tuiskuttajalleni ostin boxerit lahjaksi. Vastaanotto oli äärimmäisen positiivinen ja myös miehisestä näkökulmasta arvioituna, Peto oli kuulemma suunnitellut oikein hyvät kalsarit.

enkku2-1-1

Antti Tuisku by Seppälä-collection looks so good! I bought a pair of pants for myself and I have been using these a lot already. The material is so soft and comfortable, but the pants look chic at the same time. Well done Antti!


Posted in and tagged , by NOORA.