KUN VENLA VALMISTI ILLALLISEN

Olen kerran jos toisenkin lounastanut Bistro Venlassa ja eilen shoppailukierroksen lomassa tämä laiska kotikokki päättikin napata keskustasta dinnerin mukaan. Nälkä oli kova, joten ravintolaksi valikoitui luottosalaattipaikkani Venla, josta en kuitenkaan koskaan aiemmin ole ostanut take away-boxeja mukaan. Koska kotona odotti nälkäinen mies, päätin napata mukaan pari ruokaista ja lämmintä pulled pork-salaattia.

Venlan menu koostuu ihanista herkuista ja viime lauantaina Blogikirppiksen yhteydessä, tämä hurmaava ravintola oli kattanut meille bloggaajille buffet-pöydän terassilleen. Venlassa on nimittäin aina terassikeli. Bistro Venlan terassi on nimittäin sijoitettu sisäpihalle, ikään kuin INCH”n alakertaan, vaatekauppa Seelen kupeeseen. Lounaan jälkeen voikin siis suunnata suoraan yläkertaan shoppailemaan..

Vaikka Venlan tunnelmaa ja viihtyisää ilmapiiriä ei voita mikään, take away-salaatit maistuivat erinomaiselta myös kotosalla. Salaattia oli boxissa riittämiin ja revitty possu teki illallisesta todella täyttävän. Pitäkäähän siis tämä Kauppakadun helmi mielessänne, kun mietitte seuraavan kerran ravintolaa, jonne piipahtaa!

Herkullisia hetkiä tiistaihin. <3

| BLOGLOVINISSA |  | INSTAGRAMISSA |  | FACEBOOKISSA |

enkku2-1-1

Yesterday we ate the most delicious salad ever! Bistro Venla is one of my favourite restaurants here in Tampere and I absolutely love their pulled pork salad. I was feeling so lazy yesterday, that I decided to buy two take away salads from Venla while shopping in town and our dinner was so delicious. As you can see.


Posted in and tagged , by NOORA.