N NIIN KUIN NOORA

Maanantai alkaa olla jo pulkassa! Jes! Käynnissä on nimittäin aivan huikaisevan jännittävä viikko, jota olen odottanut jo hetken aikaa. Toivotaan, että viikko täyttää odotukseni. Maanantai on ainakin ollut tähän mennessä kovin onnistunut, joten toivotaan, että sama meininki jatkuu loppuun asti.

Päivän asukuvat ehdittiin tänään ottaa vasta, kun kevättuuli oli jo pörröttänyt hiukset, mutta kun olalla keikkui upouusi kangaskassi en malttanut odottaa parempaakaan hiuspäivää tai virkeämpää hymyä. Eksyin nimittäin lahjaostoksille Pieneenkamariin viime viikolla ja yhtäkkiä silmieni edessä oli superkiva Alphabet Bagsin kirjainkassi. Törmäsin näihin kangaskasseihin jo jokin aika sitten, mutta jätin tuolloin kassin hankkimatta ja olen ehtinyt harmitella sitä monen monta kertaa. Nyt klikkasin N-kassin saman tien ostoskoriin! Pitkäsankainen kassi kulkee näppärästi olalla ja sopii asuun kuin asuun, niin ja kirjaimia löytyy tietysti valikoimasta useampia.


KANGASKASSI / BAG ALPHABET BAGS  TAKKI / JACKET  BIKBOK  FARKUT / JEANS GINA TRICOT TENNARIT / SHOES  FILA  NEULE / SWEATER SIZE 8 NEEDLE  AURINKOLASIT / SUNGLASSES RAY-BAN


N niin kuin Noora toivottaa kaikille mukavaa iltaa! <3

enkku2-1-1

What do you think of my new bag?!


Posted in and tagged by NOORA.