SISUSTAJAN UNELMASUNNUNTAI

Tänään voisi sanoa olevan oikea sisustajan unelmasunnuntai.

Tänään jos koskaan kannattaa olla manselainen, sillä klo 11.00 aukeavat ovet Mansen Blogikirppikselle, jossa iiiihanat aarteet etsivät uusia koteja ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, tupa tulee olemaan täynnä aurinkoisia bloggaajia sekä innokkaita shoppailijoita. Joten nyt kengät jalkaan ja kohti keskustaa! Itse suuntaan paikalle innokkaan kirppistelijän roolissa, sillä vaikka kutsu kävi myös myyjäksi blogikirppikselle, ei kaapeistani olisi millään löytynyt tarpeeksi sisustustavaraa myyntipöytää täyttämään. Niinpä tänään suuntaan metsästämään aarteita itselleni!

Toinen mainitsemisen arvoinen aarreaitta löytyy Pirkkalan Veskasta, jossa Iittala Outletissa on käynnissä hurjat remonttialet. Nämä kuvissa näkyvät Tanssi-astiasarjan palaset olivat -50%:n alennuksessa ja hyllyihin jäi vielä paljon tavaraa jäljelle. Remonttimyynti on käynnissä enää tänään, 3.4., ja kaikki myymälän tavarat myydään pois puoleen hintaan, joten jos suinkaan kaipaat astiakaappiisi Muumi-astioita, Iittalan ihania Vitriinejä tai vaikkapa juurikin tätä samaista Tanssi-sarjaa, ota suunnaksi tänään Pirkkala!

Mutta nyt aamukahvia kuppiin ja kohti Blogikirppistä, siellä nähdään.

enkku2-1

See you today at Mansen Blogikirppis!


Posted in and tagged , by NOORA.