LAUANTAILÖPINÄT

Oi ihanaa, sinäkin olet jo hereillä. En saanut enää unta ja hipsin keittiöön jo aikaisin kahvinkeittoon. Kaikessa rauhassa aloitin aamuni, joogailin hieman, sain Epun kaverikseni ja söin maailman parasta omena-inkivääri-puuroa. Minusta on talven aikana tullut inkiväärin suurkuluttaja ja lisäsin Fazerin puuron joukkoon myös tuoretta inkivääriä. Täällä on aamu alkanut siis varsin mukavasti, toivottavasti sielläkin.

Illan sadepisarat vaihtuivat hieman mukavampaan ilmaan ja viikonloppu vailla suunnitelmia kuulostaa juuri niin ihanalta kuin mitä se tulee olemaankin. Nyt annetaan fiiliksen viedä ja todennäköisesti se tulee viemään ainakin huomenna Mansen Blogikirppikselle.

Aamukahvini lomassa meikkailin jo nassuni valmiiksi vapaapäivää varten ja kasvoille päätyivät tämän hetken supersuosikkini. Everyday Mineralsin viimeistelypuuteri on valehtelematta maailman paras puuteri ja Kardashian Beautyn kauniista luomiväripaletista löytyy upea valikoima kevään sävyjä. Eilen meinasi iskeä kriisi, kun tajusin Lumenen luottoripsarini loppuneen, mutta kuinkas sitten kävikään- omien kulmien S-Market pelasti minut pulasta, kun löysin sieltä samaisen ripsivärin! Ripsivärin lisäksi en osaa enää olla ilman Lumenen uutta rajauskynää. Mielettömän hyvä!

Mutta nyt, aika loikkia kohti lauantaita. Mitä aiotte tehdä tänään? :)

enkku2-1

Good Morning friends! It’s time for a great weekend again! Yay!


Posted in and tagged by NOORA.