SATUMETSÄ TEKI COMEBACKIN!

Jaoin jo tämän ilouutisen Instagramissakin, mutta pakko hehkuttaa asiaa vielä täälläkin. Satumetsä tekee nimittäin odotetun, toivotun ja riemukkaan comebackin.

Voi sitä huudon määrää (..saatoin hieman ylireagoida, myönnetään), kun Matti eräänä päivänä soitti ja tunnusti rikkoneensa yhden, tarkoin varjelluista Satumetsä-kulhoistani. Satumetsä-sarjahan poistui Iittalan valikoimasta jokin aika sitten ja tuolloin hamstrasin oman sarjani täyteen astioita. Ja voi himputti kuinka ärsyttikään, että kulhon rikkoutumisen jälkeen sarja ei ollut enää kokonainen!satumetsa

Eilen bongasin kuitenkin Iittalan Facebookista uutisen, joka sai hymyn huulille. Matti pääsee nimittäin kulho-ostoksille, kun rajoitettu erä Satumetsää otetaan osaksi Iittalan valikoimaa sesonkisarjana.

Ja tiedättekö mitä? Noita isoja lautasia minulla ei ole ollenkaan. PAKKOHAN niitä nyt sitten on pari hommata. ♥_♥

enkku2-1

Just wanted to let you know that Satumetsä is BACK!


Posted in and tagged , , by NOORA.