KYLMÄSTÄ LÄMPIMÄÄN


Säiden valtiaat eivät nyt selvästikään osaa päättää pitäisikö jo kiikuttaa sukset vintille vaiko pitää vielä untuvatakkia käden ulottuvilla eteisen naulakossa. Näissä kuvissa asukuvien taustana oli jo kevät, eilinen hiihdeltiinkin sitten taas toppatöppösissä. Vaihtelu virkistää, mutta joku hieman säännönmukaisempi ilmasto voisi olla enemmän se minun juttuni..


TAKKI / JACKET BIKBOK   HUIVI / SCARF BIKBOK   PAITA / PUSERO H&M  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  SAAPPAAT / BOOTS PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)  LAUKKU / BAG LIU JO  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M


Odotan jo innolla päivän roadtripiämme, sillä ajelemme heti aamusta Matin synnyinseuduille, vietämme perjantaimme siellä ja haemme samalla Epun kotiin talvilomaltaan. Pörröinen asuintoverimme on viettänyt lomaansa virkistävässä maalaisilmassa ja ihan jännityksellä odotan, että malttaako karvakorva enää lähteä meidän mukaamme ollenkaan. Koirattomuus on jo alkanut tuntua ihan oudolta, joten kiva saada taas arkirytmi paikoilleen, kun Epi palaa kotiin.

Kävimme Matin kanssa pelaamassa eilen Tenniskeskuksella sulkapalloa, ja kun vastakkain laitetaan kaksi k-o-v-i-n kilpailuhenkistä jästipäätä, lopputuloksena lihakset ovat pikkuisen kipeinä siitä juoksemista ja itsensä likoon laittamisesta. Mutta oli kyllä kivaa, olen aivan fiiliksissä siitä, että kadottamani liikunnanilo on jälleen löytynyt! Ennen autossa kököttämistä ajattelin kuitenkin vielä vetreyttää kropan venyttelemällä kuntoon. Nyt siis päivä hyvillä fiiliksillä ja kaurapuurolla käyntiin!

Lempeää ja lämpöistä aamua aurinkoiset. ♥_♥

enkku2-1

Have a great and relaxed evening!


Posted in and tagged by NOORA.