KERA FRENDIN JA BURGERIN

Röyh. Työpöydän takana istuu bloggaaja maha pullollaan. Saavuin nimittäin juuri kotiin Friends & Brgrs:n mediatapahtumasta, jossa pääsimme Iinan kanssa tutustumaan Mansen uutukaiseen. Ja sanonpahan vaan, että taisin tänään syödä elämäni parhaan hampurilaisen.

Burgeriperinteet jatkuvat Keskustorin kulmassa, kun entisen McDonald’sin paikalla ovensa avaa huomenna Suomen kolmas Friends & Brgrs-ravintola. Tämä ravintola panostaa laatuun. Ranskalaiset valmistetaan tuoreista kotimaisista perunoista, pihvit valmistetaan laadukkaasta kotimaisesta lihasta ja sämpylät leivotaan omassa leipomossa. Myös talvella hampurilaisen välistä löytyy tuoretta salaattia ja tomaatteja ja jopa majoneesit on itse tehty.  Asiakas voi kirjaimellisesti nähdä kuinka hänen oma hampurilaisensa valmistuu ja oma tilaus noudetaan keittiön tiskiltä, kokilta, joka on burgerisi valmistanut. Every Brgr Matters, kuten menuissakin luvataan.

Friends  & Brgrs on sisustukseltaan viihtyisä ja tyylikäs. Isot ikkunat tarjoavat ravintolaan valoa ja kaupungin parhaat näköalat, kun burgeriateria nautitaan posliinilautasilta ja cola lasketaan lasiin. Näin pyritään välttämään ylimääräisen roskan syntymistä. Ravintola tarjoaa erinomaisen miljöön ja herkkuhetken burgereiden ääressä, jotka on valmistettu hyvistä raaka-aineista. Jopa pihvin paistaminen alkaa vasta tilauksesta, joten tässä ravintolassa tiedät saavasi tuoretta herkkua lautasellesi.

Friends & Brgrs avaa ovensa Tampereella 24.2. klo 14:00 ja herkullisen aterian saat nenäsi eteen reilulla kympillä. Minä annan täydet pisteet syömälleni Friend’s Brgr-aterialle. Jokainen suupala oli pala taivasta.

Tervetuloa Tampereelle, Friends & Brgrs!

enkku2

Welcome to Tampere Friends & Brgrs!


Posted in and tagged , by NOORA.