TABULA RASA

Taas edessä on tyhjä taulu, tabula rasa, jolle kukin alkaa maalata omaa vuottaan. Kukaan ei voi tietää mitä seikkailuja, kokemuksia, vaikeuksia tai iloja tuo vuosi tuo tullessaan, mutta varmaa on se, että jokainen tyhjä taulu täyttyy pikku hiljaa kullakin. Toivottavasti pelkillä onnellisilla muistoilla.

Kuinka teidän vuotenne vaihtui? Itse tartuin tyhjään tauluun ja siveltimeen. Rakettien räiskyessä ja uuden vuoden vaihtuessa tein sitä mitä minä rakastan, maalailin. Kun vuosi vaihtui räiskin väriä paperille- ei ehkä kovin villiä, mutta juuri minulle sopiva tapa vaihtaa vuotta.

Etsin pitkään väreiltään sopivaa taulua tuohon lipastomme päälle, kunnes turhaannuin ja päätin totella Mattia.

”Mikset maalaa sitä ite?”

Niinpä hankin kirjakaupan alennusmyynneistä eilen tarvikkeet ja rupesin hommiin. Yritin tallentaa pohjalle Roosan räiskyvän persoonallisuuden ja melko hyvin siinä onnistuinkin. Työ vaatii vielä pientä viimeistelyä, mutta eiköhän se paikkansa löydä kodistamme. Värimaailmasta tuli kaunis ja tämän uuden vuoden projektini myötä uusi vuosi ainakin alkoi mukavissa merkeissä.

Onnellisuutta tähän vuoteen. ♥_♥

enkku2

I wish you all a happy New Year! I spent my New Year’s Eve By painting and watching the fireworks and I really liked our cozy evening at home. It’s time to paint the new stories on the board. Tabula rasa of the year 2016 will hopefully be full of great memories by the end of the year.


Posted in and tagged , , by NOORA.