RYÖVÄRINKUOPAN TONTTU

DSC_0310

MAA-NAN-TAI.

Sinne se vilahti, joulu siis. Tänään suunnataan jo pirtein (?) mielin töihin ja edessä taitanee itse asiassa olla vuoden kiireisin työviikko. Huh. Onneksi on tullut tankattua energiaa joulupöydässä, jotta loppuvuoden jaksaa painaa vielä sata lasissa.

Jäittekö te vielä välipäiviksi peiton alle köllöttelemään vai kutsuiko arki heti joulunpyhien jälkeen?

DSC_0322 DSC_0314 DSC_0305

Eilen teimme pienen roadtripin Matin vanhempien luokse maalle ja matkan varrella pysähdyimme fiilistelemään hitusen talvisempaa metsämaisemaa kuin mitä täällä Tampereella on hetkeen nähty. Tämän Ryövärinkuopaksi kutsutun alueen pulppuava kirkas lähde ei jäädy edes talvella ja alue on muuten saanut nimensä entisaikojen rosvojen piilopaikasta.

Rosvoja ei näkynyt, mutta asukuvausmaisemaksikin tämä upea alue soveltui vallan mainiosti.

DSC_0311 DSC_0326 DSC_0315

PIPO / BEANIE ROOSAN TEKEMÄ   HUIVI / SCARF BIKBOK  TAKKI / JACKET MART OF CHINA (*blogin kautta saatu)  HOUSUT / PANTS H&M  NEULETAKKI / CARDIGAN LINDEX T-PAITA / T-SHIRT H&M  KAULAKORU / NECKLACE TITIMADAM

Vuoden vika viikko lähtee käyntiin NYT. Vielä ehtii toteuttamaan vuodenvaihteessa tehtyjä uudenvuodenlupauksia ennen kuin torstaina pitää tehdä jo uusia.. ;)

Psst. Ja koska kesä siintää jo varmasti monen mielessä, tätä To Die For-bikiniarvontaa ei kannata missata. ♥_♥

DSC_0337 DSC_0351 DSC_0342

enkku2

Good morning! It’s time to start the last week of the year 2015. This year went by so fast. Yesterday we made a little roadtrip to see Matti’s family and we stopped in this beautiful forest-area in Ruovesi to take some outfitpictures. The views were amazing and I wore an outfit which I really loved. Especially the beanie made by my littlesister Roosa is so cute!

DSC_0334


Posted in and tagged by NOORA.