JOULUMEIKIN RIPSARI-IHASTUS

Hyvää huomenta ja onnellista joulupäivää kaikille! En malttanut nukkua enää yhtään pidempään; oli jo varhain herättävä ihastelemaan lahjakasaani ja napsimaan salaa jääkaapista suolakeksien päälle joulujuustoja ja keittelemään suklaakahvia. Täydellinen joulupäivän aamupala!

Vietin aaton vanhempieni ja sisareni perheen kanssa, joten eilinen joululook sai olla rento ja mukava. Joulunpunaisilla huulilla meikkiin saa helposti ilmettä ja tuota porohuppariani jouluisempaa asua nyt ei varmasti ihan heti vaatekaapista löydä. Yksi uutukainen pääsi kuitenkin osaksi tuota jouluista ilmettäni ja voihan pojat millaiseksi aarteeksi se osoittautuikaan!

Kyseessä on tietenkin tuo Lumenen mystinen uusi ripsiväri, jonka postitontut kiikuttivat minulle kotiin juuri sopivasti jouluksi. True Mystic Volume Mascaraa kuvaillaan uuden sukupolven Lumene-mascaraksi, joka lupaa ripsille maksimaalista volyymia ja Polar Night- pigmenteillä ripset viimeistellään mustaakin mustemmiksi.

Tähden muotoisella Mystic Wand-harjalla sai levitettyä ripsille kauniisti mascaraa kerroksittain, vaikkakin jo yksi kerros ripsaria teki niistä tuuheat ja äärimmäisen näyttävät. Tämä Lumene-uutukainen hehkuu luksusta ja jo tuo revontulien sävyissä hehkuva pakkaus sai minut vakuuttuneeksi. Tässä tuotteessa on voimaa ja sähäkkyyttä ja ennen kaikkea pilkettä silmäkulmassa.

Tämä ripsiväri ei siis kaipaa rinnalleen juuri mitään muuta. Siksi valitsinkin luomilleni Urban Decayn Smoky-paletista vain pelkistettyä nudea (Thirteen) ja hehkuvaa kultaa (Dirtysweet). Rajauksen toteutin Lumenen vedenkestävällä nestemäisellä rajauskynällä.

Tänään eivät sen sijaan kasvot kaipaa meikkiä, kun koko päivä on tarkoitus viettää uudessa joulupyjamassa leffoja katsellen ja lahjakirjaa lukien. Nyt nautitaan!

enkku2

Merry Christmas honeybuns! Yesterday, it was time to put some Christmaseve-makeup on and I was so excited about testing the new Lumene True Mystic Volume-mascara. And guess what? It’s amazing!


Posted in and tagged , by NOORA.