ERÄÄN PIENEN TYTÖN JOULULAHJA

Panostimme tänä jouluna erityisesti lähipiirimme pikkuisten joululahjoihin, ja yritimme keksiä lapille sellaisia lahjoja, joista olisi iloa pikkuväelle ja jokin hieman syvällisempi ajatus taustalla.

Eräs pieni suloinen neitokainen juhli vasta ensimmäistä jouluaan ja tuolle Matin kummitytölle halusimme keksiä lahjaksi jotakin spesiaalia. Samainen pikkuinen sai meiltä ristiäislahjaksi muuten ne Minna Parikan pupulenkkarit, joten hieman sattumaltakin, puputeema jatkui myös tässä joululahjassa.

Koska kyseessä oli neitokaisen ensimmäinen joulu, halusimme ostaa jotakin, josta jää myös ikuinen muisto. Kalevala Korun vuoden 2015 joulukoriste ratkaisi lahjapähkäilymme välittömästi, kun uusi Satumainen Joulu-sarja valloitti sydämemme. Tämän vuoden keräilykappaleessa loikkii hurmaava Marja Arolan suunnittelema Pupu Isoloikka, jonka talvisista seikkailuista oli korun mukaan kirjoitettu myös satu. Lahja oli samalla tarpeeksi ”lapsekas”, mutta samalla ikuinen aarre joulusta 2015. Kummisetähän voi vaikka vuosittain täydentää pikkuisen joulukoristekokoelmaa.

Kaveriksi Pupu Isoloikalle ostimme myös pehmopupun. Olen aina rakastanut Bukowskin hurmaavia leluja ja Stockmannin valikoimista tuo pörröinen aarre vielä valikoitui pakettiin mukaan. Tämä pehmoinen pupupaketti toivottavasti ilahdutti pikkuisen ja vanhempien joulua.

Nyt loikin onnellisin mielin kohti Tapaninpäivää, joulu jatkukoon vielä hetken.

enkku2

This Christmas-gift we gave to a little baby girl who celebrated her first Christmas. This adorable gift included Kalevala Koru’s this year’s special Christmas-decoration and Bukowski’s soft and cute little bunny. I hope that the little princess liked her gift!


Posted in and tagged by NOORA.