NORPAN MESSUTÄRPIT

Suomen Kädentaidot-messut ovat vallanneet Tampereen. Mikäli päätät huomenna lähteä messuilemaan, suosittelen, että varaat mukaasi sekä kärsivällisyyttä että hyvää mieltä. Autojono mutkitteli nimittäin piiiitkälle, kun saavuimme messupaikalle, joten hyppääpä bussiin ja köröttele sillä paikalle. Ylimääräinen bussilinja Y14 kulkee messupäivinä Rautatieasemalta Keskustorin kautta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

Varaa mukaan vesipullo ja jätä mahdollisuuksien mukaan talvitakkisi saapuessasi narikkaan. Väentungoksessa tuli ainakin tänään takki päällä tuskahiki ja vesipullosta saa pulittaa euron jos toisenkin. Ensimmäinen sijoitus kannattaa tehdä jo sisään saapuessasi. Euron messuopas on isoksi avuksi näillä valtavilla messuilla, joilla kompassi saattaa välillä mennä sekaisin. Messuoppaasta kannattaa tsekata myös ohjelma, ettet missaa mitään tärkeää. Sunnuntaina ohjelmassa on nimittäin muun muassa niin Finnish Design-muotinäytös kuin käsivarsineulontaakin.

Mutta nyt asiaan, tässä Norpan messutärppejä.

A 321 TÖYSÄN KENKÄTEHDAS OY

Muistatteko, kun Re:fashion-aikoinani sain kampanjan myötä tehtäväkseni tuunata Arctipsit? Nuo lapikkaat ovat edelleen yhdet lempikengistäni ja oli ilo törmätä Töysän Kenkätehtaaseen myös messuilla. Jututin hieman ihastuttavaa myyjää, ja selvisi, että uutuusväri keltainen on nyt ollut todellinen messusuosikki! Itse ihastuin päätä pahkaa uutuusväreistä toiseen, vaalean harmaaseen ja suosittelenkin, että käyt tsekkaamassa Arctipsin messutarjoukset paikan päällä. Pakkasia odotellessa.

E110 JUKKA RINTALA OY

Taisin juuri löytää hääpukuni! No ei sentään, mutta en pistäisi pahakseni jos saisin joskus astella alttarille Jukka Rintalan suunnittelemassa puvussa. Hän kertoi Jaakko Selinin haastattelussa, että tänäkin vuonna linnanjuhlissa nähdään hänen luomuksiaan ja Rintalan osasto on myös ehdottomasti näkemisen arvoinen messutärppi. Sunnuntaina E-hallin ohjelmalavalla pääset myös seuraamaan Rintalan haastattelua.

Kaverikuva Rintalan kanssa, check! ;)

E-HALLI, KERÄILYMESSUT

Kädentaitomessujen lisäksi, kokonainen E-halli on omistettu keräilymessuille. Ette arvaakaan kuinka sydämeeni sattui, kun näin eräällä myyntipöydällä peräti neljä sellaista Muumimukia, joita ei vielä löydy kokoelmastani. Budjetti ei nyt antanut myöten ostaa näitä kalliita keräilyaarteita, mutta oli ilo nähdä ne livenä. Messuilta löytyi myös paljon koruja ja muita aarteita, joten kiertäkäähän tämäkin halli läpi jos messuille suuntaatte.

AARTEITA PUKINKONTTIIN

Täältä jos mistä tekee ihania löytöjä pukinkonttiin! Joulukortitkin kannattaa metsästää messuilta, tarjolla on nimittäin valtavasti ihania kuvituksia ja printtejä (kuvassa Viljamin Puodin, E 220, tarjontaa). Pieniä aarteita paketteihin löytää sieltä, täältä ja tuolta. Herkkusuu korujen, E 716, koruja sujauttaa vaikkapa kirjekuoreen ja lähettää ystävälle, ja kukapa ei ihastuisi LETHERgo:n (E 727) kierrätysnahasta tehtyyn sulkaheijastimeen. Jäi ihan harmittamaan, että en ostanut tätä ihanuutta laukkuuni roikkumaan!

image1

Paljon nähtävää, koettavaa, ihmeteltäävä ja ostettavaa. Kannatti ehdottomasti viettää lauantainen aamupäivä näiden aarteiden ääressä.

enkku2

My Saturday looked like this. A great day, I must say.


Posted in and tagged , , , by NOORA.