AAMUPALA-NAM

Kuten viikolla kerroinkin, vietin viimeistä kesälomapäivääni keskiviikkona, ja olinkin suunnitellut koko päiväksi mieluisaa ohjelmaa. Heräilin aamulla jo kahdeksan maissa ja hyppäsin aikaisin aamulla bussiin, sillä keskiviikkona koitti se odotettu päivä, kun kävin vihdoin testaamassa Tampereen Fazer Cafén aamiaisen.

Oih, tuota päivää oli kyllä kannattanut odottaa, sillä tuo aamiainen oli jokaisen euron arvoinen. Täydellinen loma-aamupala.

Fazer Café sijaitsee upealla paikalla kosken rannalla ja aamiainen on avoinna arkisin klo 7.30-10.30. Hintaa aamiaisella on 12,90€ ja tarjolla on niin juustoja, croissanteja, puuroa, jugurttia, hedelmäsalaattia, tuoremehua, riisipiirakoita, vesimelonia, teetä ja kahvia, lohta ja KAKKUJA. Kyllä. Fazerin suussa sulavia kakkuja. Hämmentävää kuinka hyvin kakku sopiikaan aamupalaksi.

Menu oli niin mieletön, että teki melkein saman tien mieli varata pöytä viikonlopun brunssille (19,90€), joka on ilmeisesti viiiiielä laajempi tarjonnaltaan. Onko joku jo testaillut?

Kiitos vielä myös aamiaisseuralleni Katjalle, jonka kanssa vietimme mukavan parituntisen blogijuttuja höpisten ja tutustuen. Ja syöden. Katjalle Fazerin aamiainen oli jo tuttu juttu ja hänen suosituksestaan söinkin tuolla myös elämäni parasta puuroa.

Menkää ja testatkaa. Nam.

enkku2

Yummy. My Wednesday’s breakfast was A-M-A-Z-I-N-G @ Fazer Café.


Posted in and tagged , , by NOORA.