LAHJAIDEA MUUMI-KERÄILIJÄLLE

Sainpas! Mulla oli adrenaliinitaso huipussaan, kun muutama viikko sitten kärkyin Stockmannin verkkokaupasta itselleni erästä Muumi-lautasta. Erikoislautasta koristi nimittäin Stockmannille suunniteltu Muumi-kuosi ja samaa kuvitusta oleva mukihan lanseerattiin markkinoille pari vuotta sitten. Tämän keräilijän oli siis ehdottomasti saatava setti kokoon.

Kärkkyminen tuotti tulosta ja lautanen saapui pian postissa kotiin. Sittemmin lautasia tuli myyntiin tosin vielä lisäerä, ja edelleen niitä näyttäisi olevan saatavilla Stockmannin nettikaupassa. Väittäisin tämän olevan aivan must-have-lahja hänelle, joka keräilee Arabian Muumi-astioita yhtä suurella innolla kuin minä. Vaikka tästä lautasesta tuskin tulee Fazer-mukin kaltaista keräilyharvinaisuutta, on se ihana lisä kokoelmaan. Ja sitä paitsi, tuo kuvitus, eikö olekin herttaisen ihana!

Me suuntaamme nyt jouluostoksille, pitäkäähän ihanan herttainen lauantai!

enkku2

Got it! A new Moomin-plate from Arabia arrived in stores a few weeks ago. This plate is designed specially for Stockmann, so I just had to have it. Isn’t it the cutest?!


Posted in and tagged by NOORA.