JUMISSA

CURIOUSNOORA

Kadehdin niitä, jotka osaavat jo edellisenä iltana valita seuraavan päivän asukokonaisuuden valmiiksi odottamaan aamua. Mä-en-vaan-pysty-siihen. Olenkin tietyllä tavalla fiilispukeutuja ja monesti asu valikoituu päälle hetken mielijohteesta.

Mutta kyllä minunkin vaatehuoneestani löytyy niitä ”hätävaravaatekappaleita” niitä aamuja varten, kun mikään ei istu ja asukokonaisuuden valitseminen aiheuttaa tuskanhikeä. Eilen oli juuri sellainen aamu. Eilinen mentiin jumitusvaatteissa.

Harmaa Michael Korsin neule on yksi vaatevarastoni käytetyimmistä vaatteista. Näin jälkikäteen ajateltuna oikein naurattaa se, kuinka paljon pähkäilinkään NYC:issä sitä, pitäisikö tämä neule kiikuttaa kassalle asti. Hintaa sillä oli joulualeissa n. 30 euroa (niinpä!) ja neule olisi ehdottomasti kannattanut ostaa kotiinviemisiksi useammassa värissä. Bikbokin takki sen sijaan on ollut käytössä jo parisen vuotta ja sekin meinasi alunperin jäädä kauppaan. Nyt tuo takki on syy, miksi syksyä ja talvea jopa odottaa hieman. Kolmentoista euron tuhottuja farkkuja olen jo nyt käyttänyt koko rahan edestä ja valkoisilla Nikeillä ei vaan voi astella harhaan.

Ainut asia mikä asussa kaihertaa, onkin tuo laukku. Louis Vuittonin secondhand-hankintani pääsee kausittain käyttöön, mutta parhaita kavereita emme ole. Kokonsa puolesta laukku sopii arkimenoihini, mutta kovin käytännöllinen se ei kuitenkaan ole.

Millaisessa lookissa sinä lähdit tänä maanantaiaamuna liikenteeseen? Heititkö päälle jumitusvaatteet vai harkitun asukokonaisuuden?

enkku2

Hi guys! It’s time for the new week again! My Sunday-outfit was based on my favourite pieces, this look is so comfortable and cozy. Which kind of outfit was your choice for this Monday?


Posted in and tagged by NOORA.