PÄIVÄN NASSU : KYMMENEN TUNNIN JÄLKEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Eilen oli sellainen aamu, jolloin aikaa arkimeikin tekoon oli vaatimattomat viisi minuuttia. Ei aikaa pohjustuksille, ei aikaa kulmien laitolle, ei aikaa mihinkään ylimääräiseen. Sen sijaan, että olisin kuvaillut teille millainen tuo viiden minuutin arkimeikki oli valmistuttuaan, päätinkin toteuttaa tämän #fotd-postauksen hieman eri tavalla.

Miltä tuo meikki näyttikään sateisen torstaipäivän jälkeen, kun aikaa sen tekemisestä oli kulunut jo 10 tuntia? Meikkipussini vakioasukkaat joutuivat siis todelliseen tulikokeeseen kestävyytensä todistaakseen. Mainittakoon vielä, että en päivän aikana korjaillut meikkiäni lainkaan.

Millä tuotteilla torstaipäivän pikameikki syntyi ja kuinka tuotteet selviytyivät kasvoillani pitkästä päivästä?

curiousnoora – Kopio (2)

Kuten pullon rähjäisyydestä ja tyhjyysasteesta voi päätellä, fanitan koko sydämelläni Lumenen Nude Perfection Fluid-meikkivoidetta*, joka levittyy tasaisesti kasvoilleni ja jonka sävy 2, Soft Honey, tuntuu vastaavan omaa ihonsävyäni täydellisesti. Tähän meikkivoiteeseen luotan eritoten silloin, kun meikkipohjan pitää kestää pitkän päivän ajan, eikä aikaa meikin korjaamiselle päivän aikana liikene. Puuteria käytin eiliseen meikkiin kovin maltillisesti ja olenkin havainnut Lumenen irtopuuterin* sopivan kasvoilleni hyvin.

Kymmenen tuntia meikin tekemisen jälkeen pohja oli edelleen paikoillaan. Pientä punoitusta oli havaittavissa vain otsalla ja nenän pielissä, mutta muuten meikkipohja oli edelleen edustuskelpoinen.

Silmämeikissä turvauduin superluomiväreihin, kun valitsin luomilleni Urban Decayn Shadow Boxista  Sin- ja Smog-sävyt. Tein kovin pelkistetyn silmämeikin, jonka häivyttämiseen aamulla olisi pitänyt ehdottomasti käyttää enemmän aikaa, mutta yhdistelmänä värimaailma oli herttaisen pehmeä ja asetin paletin todelliseen testiin, kun en edes ehtinyt pohjustaa silmäluomia.

curiousnoora

Kuvia katsoessani en voinut kuin hämmästellä sitä, kuinka hyvin luomivärit olivat paikoillaan. Värit eivät olleet pakkuuntuneet, ja pienillä korjauksilla silmämeikin olisi saanut taiottua helpostikin taas freshiksi. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki UD:n luomareille.

Pitkien päivien rajauskynäksi valitsen poikkeuksetta Lumenen säkenöivät nestemäiset rajauskynät, joilla tekee pomminvarmaa jälkeä. Terävällä päällä on helppo piirtää suora ja tarkka rajaus, joka kestää ja kestää ja kestää. Uuden Party Collectionin sävy Grey Crystal* on juuri sopivan tumma sävy arkimeikkiin, joka ei leviä eikä tahraa. Rajaus pysyy skarppina ja kauniina tuntikausia.

curiousnoora – Kopio

Eiliseen meikkiin käytin ripsivärinä Rimmelin Scandal Eyes-maskaraa, joka on joskus kulkeutunut meikkipussiini LivBoxin kautta. Ripsarilla saa näppärästi tuuheat ripset aikaiseksi ja kuten kuvista voitte nähdä itsekin, ripsiväri ei lähde varisemaan eikä vaadi paikkailua päivän aikana.

Viidessä minuutissa kokoon kyhätty meikki yllätti allekirjoittaneen varsin positiivisesti, kun vielä kymmenenkin tunnin jälkeen naama oli paikoillaan. Laiska meikkaaja kiittää ja kumartaa ja säilyttää tämän porukan meikkipussissaan myös jatkossa.

* blogin kautta saatu

enkku2

Hi guys! I wanted to show you some of my current makeup-favourites. Yesterday, I created my #fotd just in five minutes by using these products. After ten hours spent by working, the makeup still looked pretty fresh and chic. Which products are your makeup-favourites atm?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.