YLI-INNOKAS PÖRRÖINEN ASSARI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kas näin. Tässä on uusi syysmekkoni. Ai kuuluuko tuo ensimmäisen kuvan karvareunus siihen? Ehei. Se on Epi vaan. Yli-innokas kuvausassistenttini, joka teki eilen kaikkensa, etten saisi mekkoani teille kuvattua.

curiousnoora

Sillä on uskomaton taito kipittää kuvaruudulle juuri silloin, kun olen ottamassa kuvaa. Eppu todellakin pitää huolen siitä, että meillä ei juuri muuta kuvata kuin sitä ja sen megapitkiä korvatupsuja. Rakas pieni linssilude. Toisinaan vaan vähän liian aktiivinen kuvausassari.

Ai tuo mekko vai? Se on tämä mekko, josta haaveilin jo jokin aika sitten. Ilmeisesti ostos oli kiva myös Epun mielestä.

Löytyykö ruudun toiselta puolen muita innokkaita pörröisiä linssiluteita?

enkku2

Eppu loves to be in the pictures. As you can see..


Posted in muoti and tagged , by NOORA.