NORPAN JOULUKALENTERI: KULTAKUTRI

Kun ilmat viilenevät, korvat alkavat punoittaa hyytävissä viimoissa ja kalenteri kääntyy kohti talvea, alkaa sähköpostiini ilmestyä kyselyitä neulepannoista. Vaikka kuinka haluaisinkin, en millään ehdi neuloa kaikille sähköpostitse minua lähestyneille neulepantoja joululahjaksi.

Blogini neulepantahistoria juontaa juurensa vuosien taakse, kun järjestin blogissani arvontoja, joissa palkintoina oli tekemiäni neulepantoja. Homma lähti vähän lapasesta ja vuosien varrella neulepantoja on tullut kudottua satoja. Mutta nyt puikot kilisevät viimeistä kertaa.

Ennen kun Pukki koputtelee oven takana, blogissani tullaan arpomaan parisenkymmentä neulepantaa. Postausrytmi ei muutu miksikään ja mukaan mahtuu myös niitä tavanomaisia kirjoituksiani, mutta aattoon asti tulet päivittäin löytämään blogistani myös arvontapostauksen, joka on otsikoitu NORPAN JOULUKALENTERI-nimikkeellä. Jos arvonnat eivät innosta, arvontapostausten yli on siis helppo loikkia. Arvottavien tuotteiden joukkoon mahtuu myös muutama megaihana ylläri; tämä vinkiksi teille, jotka ovat ihastelleet esimerkiksi isoäitini tekemiä villasukkia! ;) Ja osallistumisten määrää ei ole rajattu – voit käydä heittämässä arpalipun arvontaan mukaan vaikka joka päivä!

Ja kuten mainitsin, tämän jälkeen Norpan neulepantatehdas sulkee ovensa. Last chance honeys, last chance.

On aika aloittaa.

JOULUKALENTERI2CCB0A13-2900-4769-B0D5-E64519E7A7DDJOULUKALENTERI – Kopio

Tämä panta on hänelle, joka kaipaa elämäänsä säihkettä. Hän ei pelkää olla oman elämänsä Kultakutri, joka sädehtimällä iloa ja valoa ympärilleen pelottelee lähistöltä karhut pois. Hän kietoo pimeän syksyn kultaisiin lankasäikeisiin ja säihkyy kirkkaana kuin tähti.

Osallistut ”Kultakutri”-neulepannan arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin 1.12. aikana. Voittaja ilmoitetaan tässä postauksessa myöhemmin.

Onnea Jossukka87, kurkkaappa mailisi! <3


Posted in and tagged , , by NOORA.