SE ON KUULKAAS KÄRRYNPYÖRÄN PAIKKA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Huhheijakkaa, kuinka paljon olenkaan tänään hymyillyt. Olen kulkenut suu virneessä, lukenut teidän kommenttejanne Facebookissa ja puhelimeeni on ilmestynyt yksi jos toinenkin tsemppiviesti kavereilta.

Blogi on avannut minulle valtavasti ovia seikkailuihin ja yksi salainen haaveeni on jälleen toteutunut hyvin pitkälti sen ansiosta, että Perjantaipirkko astui osaksi blogiani pari vuotta sitten. Pirkon omakin blogi on ollut pystyssä jo monta kuukautta, mutta nyt ei puhutakaan Pirrestä, sillä..

Olen LivBoxin uuden sarjakuvan kuvittaja.

Jestas sentään.

Ensimmäisen sarjakuvan löydät täältä.

Nämä ovat nyt taas niitä juttuja, joita haluaisin kertoa vaarille. Olen niin innoissani etten tiedä miten päin olisin. Taidan heittää nyt muutaman kärrynpyörän. <3

enkku2

A dream came true. Check out my first comicstrip on LivBox’s blog.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.