PERTIT JALASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousnoora

SAAPPAAT / BOOTS PALMROTH (*blogin kautta saatu)  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  TOPPI / TOP GINA TRICOT  TAKKI / JACKET H&M  LAUKKU / BAG GUESS  KAULAKORU / NECKLACE GINA TRICOT

Sen tuntee, kun se kolahtaa. Kenkä istuu jalkaan niin hyvin, että niillä voisi kävellä vaikka kuuhun ja takaisin, ilman rakkoja ja kinttujen väsymistä. Olen ihan rakastunut sinuun Pertti!

Viime viikolla kerroinkin teille jo, että käväisimme blogityttöjen kanssa kylässä Palmroth Originalin showroomilla ja saimme valita matkaamme heidän mallistostaan kengät tai laukun. Heti showroomille astuessani, kiinnitin huomioni juuri näihin ylipolvensaappaisiin ja vaikka houkutuksia mallistosta löytyikin vaikka kuinka ja paljon, päädyin lopulta valitsemaan juuri samaiset kengät itselleni.

Ikuisuusprojektini löytää kunnolliset mustat ylipolvensaappaat on siis päättynyt, ja aion pitää näistä niin hyvää huolta, että köpöttelen näillä vielä vanhainkotiinkin jonain päivänä. Eilen testailin kenkiäni osana rentoa päivän farkkuasua, seuraavaksi aion yhdistää ne johonkin suloiseen mekkolookiin. Täydelliset syksykengät, ei voi muuta sanoa.

Tämä päivä on omistettu kaappien siivoamiselle (.. jes.), pötköttelylle ja lenkkeilylle. Viisaudenhammasoperaatio on enää muisto vain ja olo alkaa normalisoitua. Tänään vietetään siis vapaapäivää hyvillä mielin.

Mutta hei, jos sinulle ei vielä ole suunnitelmia, käypä ensin osallistumassa tekemäni neulepannan arvontaan täällä ja sen jälkeen käy antamassa äänesi suosikillesi Saleduck.fi Blogger Awardseissa! ;)

Puspus ja kivaa päivää. Mä menen nyt hetkeksi halimaan Perttejäni.

enkku2

These boots are made for walking! I love my new Pertti Palmroth-shoes. They are the most comfortable shoes I have ever walked in. Finnish design as its best, if you ask me. What do you think of this cozy Saturday-look?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.