MUUMIHIMOTUS

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Muistatteko sen postauksen, jossa totesin, että uusien muumimukien kuvitus ei ole niin kovasti mieleeni? Punainen Pikku Myy-muki ja mintunvihreä Nuuskamuikkunen ovatkin pysyneet melko visusti kaapissa enkä ole edelleenkään niistä kovin innostunut.

Tänään kuitenkin tapahtui jotakin. Iski todellinen Muumihimotus. Näin vanhempieni keittiössä jotakin, joka sai pääni kääntymään ja yhtäkkiä eräs punainen kannu vei täysin huomioni.

Pikku Myy-teemaan sopiva, vastikään julkaistu punainen kannu on nimittäin todellinen syysherkku. Punaisessa kannussa Pikku Myy touhuaa päivän askareitaan ja kannu on kuin tehty syksyiseen kattaukseen. Yhtäkkiä huomasin tykästyväni tuohon punaiseen mukiinkin hitusen enemmän ja harkitsin jo hetken laittavani tilaukseen myös itselleni ainakin Pikku Myyn Päivä-purkin.

Ja tänään annan mukillenikin uuden mahdollisuuden ja juon siitä iltateeni.

Muita Muumihurahtaneita linjoilla?

enkku2

I love Moomins! And when I saw that stunning red Little My on my parents’ kitchen table, I decided I just have to have it too. The cutest Little My ever!


Posted in sisustus and tagged by NOORA.