KESÄASUT TOPPATAKISTA KUKKAMEKKOON

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0195 DSC05340 image33 IMG_1169 IMG_1819 IMG_1893

Sain muutama viikko sitten postia, joka veti hymyn korviin ja sai olon kovin onnelliseksi- blogini oli valittu ehdolle Saleduck Blogger Awardseihin! Ehdokkuus lämmitti kovasti mieltä. Tuntuu hyvältä, että kova aherrus ja rakkauteni blogiani kohtaan on huomattu. Curiouser & Curiouserin ensimmäinen Blogger Awards-ehdokkuus on minulle siis iso juttu. Käythän sinäkin antamassa äänesi omalle suosikillesi. Kilpasiskojeni joukosta löytyy nimittäin upeita mimmejä!

Mutta millainen kulunut kesä on ollut asukuvien osalta? Kootessani omia suosikkejani yhteen oli hämmentävää huomata kuinka erilaisia asuja tähän kesään onkaan mahtunut. Kuvissa vilahtelevat niin välikausitakit kuin pitkät puntitkin, mutta missä ihmeessä ovat shortsit ja hameet?

Kerro kommenttiboksissa mikä on sinun suosikkiasusi. Vastanneiden kesken arvon pienen yllärin perjantaina 18.9. Pus!

EDIT: // Ylläripalkinto on arvottu. Onnea Menninkäinen– pieni ylläri matkaa luoksesi pian! Löydätte suosikkiasujenne TOP3:n blogistani vielä tänään (18.9). <3

 enkku2

Which one of my summeroutfits is your favourite?


Posted in muoti and tagged by NOORA.