NE VIRALLISET KIHLAPOTRETIT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora1

Ajateltiin tuota ylläolevaa kuvaa kiitoskortteihin. Ai eikö? No ei sitten.

Renkaat vaihdettiin tosiaan jo 15. kesäkuuta, mutta vasta viime viikolla Arboretumissa pikkusiskoni Roosa sai ex tempore-ajatuksen ottaa meistä kihlakuvia. Minulle tämä sopi oikein hyvin, olihan tukkakin laitettu ja mekko kuosissa Nelly-kuvauksia varten, mutta Matti rupesi heti mököttämään. T-paita oli kuulemma ihan ei-ei-ei-valinta kihlakuviin ja tukkakin oli lytyssä. Höpö höpö sanoin minä, ja Roosa alkoi räpsiä.

Kuvista tuli oikein ihania ja meidän näköisiä, mutta fakta on se, että ainoastaan tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyvät meidän molempien sormukset. Se ei taida siitä huolimatta olla kiitoskorttikelpoinen. Siinä taidetaan itse asiassa juuri pohtia sitä, kuinka molemmat sormukset saataisiin loogisesti samaan kuvaan aseteltua. Ei tainnut oikein onnistua.

IMG_1933 - Copy IMG_1931 IMG_1923IMG_1928 - Copy

Näillä nyt kuitenkin mennään ja kiitoskortit pitäisi saada pian lähetettyä. Mitä mieltä olette, mikä kuva olisi paras? Tykkään itse tuosta meidän perhepotretista, jossa Eppukin on mukana, mutta sitten taas toisaalta Eppu ei kyllä liity kihlaukseemme millään tavoin. Perheenjäsen tuo pörröinen tyyppi toki on, mutta ehkä tupsukorva ei nyt kuitenkaan kihlakuvaan kuulu? Rakastan kuitenkin samaisessa kuvassa tuota Matin poikamaista virnettä, vaikka itselläni onkin kuvassa vähän nenännyrpistelyä meneillään. Mustavalkoinen kuva olisi toki aina myös tyylikäs vaihtoehto..

Hmmm.. Auttakaa te?

enkku2

We have been engaged for almost three months now. I guess it was time to shoot the official engagement-photos already.. Which one is your favourite? Please don’t say that the first one.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.