MAHTAVA MUODONMUUTOS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

hmbeauty

Suuntasimme Iinan kanssa keskiviikkona jo aamutuimaan tutustumaan uudistuneeseen H&M:n Beauty-valikoimaan. Upean muodonmuutoksen kokeneet Beauty-tuotteet vakuuttivat minut jo pelkästään tuotteiden ulkoasun perusteella – eivätkö tuotteiden pakkauksetkin näytä nyt niin tyylikkäiltä? 

image(7) image(1) image(6) image(5)

Forumin H&M Beauty-valikoima on myös huikean kattava. Kosmetiikkatuotteista saa helposti koottua erinomaisen kokonaisuuden meikkipussiinsa, ja se tyylikäs meikkipussikin löytyy taatusti Beauty-osastolta. Sen lisäksi, että tuotteiden ulkonäköön on panostettu, olen kuullut ylistäviä kommentteja myös tuotteiden laadusta ja suuntaankin mitä todennäköisimmän näille hyllyille täydentämään vielä oman meikkipussini sisältöä. Ja hei, jos joku kaipailee vielä omaa nudepalettia, suosittelen tsekkaamaan H&M:n palettivalikoiman. Smoky Nudes oli nimittäin aivan ihana! Isoista paleteista löytyi paljon sävyvalikoimaa ja eritoten eräs sinisävyinen paletti jäi kaihertamaan vielä mieleen.. Verkkokaupastakin nämä aarteet jo löytyvät, joten shoppailemaan voi suunnata myös sinne.

hmbeauty

Saimme valita mukaamme yhden tuotteen Beauty-valikoimasta, ja _pitkän_ pähkäilyn jälkeen päätin valita kotiinviemisiksi hurmaavan tuoksuisen, pehmeän herkän, kashmir-tuoksun. Arvoin pitkään tämän tuoksun ja tämän meikkilaukun välillä, mutta syksyinen tuoksu lopulta voitti pähkäilyissäni ja samalla kiilasi tämän hetken suosikkituoksukseni. Testailujeni pohjalta uskallan jo nyt sanoa, että tämä tuoksu säilyy ylläsi pitkänkin päivän eikä hintakaan (n. 8€) saa lompakkoasi kiipeämään mököpuuhun. Ja hei, jos käytte nuuhkimassa tuoksuja myös paikan päällä, testailkaa myös tuoksuosaston bodymistit! <3__<3

image(2)image(8)image(10)
enkku2

H&M’s Beauty Department is looking GOOD! I got a chance to visit Forum’s updated Beauty Department and look at these cuties. The products are looking so chic and stylish and the collection is huuuuuge. I found the perfect Eau de Toilette for the autumn and I fell in love with Cashmere Haze. Go and discover the new collection. Me loves it.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.