TERVETULOA SUOMEEN UD

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

urban decay suomi

Okei, mä myönnän nyt heti näin postauksen alussa, että omasta meikkipussistani ei löydy Urban Decayn tuotteita. Ei yhtä ainoaa. Mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö olisi jo pidemmän aikaa ollut niistä äärimmäisen kiinnostunut. Tästä syytettäköön Purkkimafiaa. Nuo mimmit ovat saaneet minut vakuuttuneeksi siitä, että UD:n tuotteisiin olisi syytä tutustua.

Ja tokihan minunkin ostoslistallani on jo ikuisuuden pyörinyt se Naked-paletti. 

Tämän päivän jälkeen, meidän jokaisen on helpompi tehdä tuttavuutta Urban Decayn kanssa. Urban Decay avaa nimittäin osastonsa Helsingin ja Tampereen (!!) Sokoksilla tänään klo 16.00. Joko innokkaimmat ovat jonottamassa?

Vietin eilen piristävän ihanaa Helsinki-päivää Iinan ja Jonnan kanssa, ja käväisimme myös Urban Decayn lanseerausbileissä. Paikan päällä pääsi hypistelemään meikkejä ja tutustumaan UD:n aarteisiin, bilekansa jonotti myös meikattavaksi ja ihana Elisa auttoi minua valitsemaan juuri minulle sopivimman luomivärin meikkipussiini. Hihii, ensimmäinen Urban Decay-juttuni ikinä! Tästä se lähtee. Sävy taisi olla muuten hurmaavan kultainen Half Baked, muistanko oikein Elisa?

 

Ja hei, muistatteko, kun mua ja Iinaa jäi Lontoon Muotiviikko-reissulla _vähän_ kaivelemaan se, ettemme uskaltaneet pyytää Frendien Rossia yhteiskuvaan, kun törmäsimme häneen Mäkkärissä? Ei hätää, Jonna hoiti homman kotiin ja pyysi Andya ottamaan meidät kainaloon.

Enää ei harmita yhtään niin paljon! Vai mitä Iina? ;)

Nyt alan miettiä sataa ja yhtä tekosyytä sille, miksi TARVITSEN tuon Naked-paletin itselleni.. Help?

enkku2

Welcome to Finland Urban Decay! I have a feeling that we Finns have been waiting for you for a while.. ;)


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.