ASULLINEN BLOGIPÄIVÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

KUVAT : IINA

Loma kiitää kauheaa vauhtia eteenpäin, enkä uskalla edes laskea kuinka harvassa lomapäivät alkavat jo olla. Nyt on todellakin otettava lopuista leppoisista kesäpäivistä kaikki irti. Onneksi tähän viikkoon mahtui yksi ihana ja aurinkoinen (=hikinen!) reissupäivä Helsingissä.

En malta olla jo paljastamatta, että Madaralta on tulossa valikoimiin kaksi aivan hurmaavaa uutukaista, joita kävimme tiistaina ihastelemassa Sinisen Huvilan Kahvilassa. Kerron tapahtumasta ja tuotteista vielä myöhemmin lisää, mutta kun ympärillä oli näin valloittavan kaunis miljöö, blogipäivän asu päätettiin ikuistaa samaisessa paikassa. Kai tuo hurmaava kahvila upeine näköalaterasseineen on teille jo tuttu juttu, helsinkiläiset?

Valitsen aina Helsinki-päiviä varten ylleni kovin simppeleitä ja siistejä asuja, joissa on mukava matkustaa junassa ja kävellä paikasta toiseen kaupungilla. Näin jälkikäteen ajateltuna tähän asuun olisivat sopineet kymmenen kertaa paremmin korkkarit, mutta päivään kuului niin paljon vauhdikasta säntäilyä paikasta toiseen, että hyväksihavaitut tennarit olivat ehdottomasti parempi vaihtoehto.

Kovin pelkistetyn asun viimeistelin vielä uusilla lempparikoruillani. Onneksi hamstrasin Ginan aleista noita euron kaulakoruja eri väreissä. Ne sopivat asuun kuin asuun! Erinomainen hankinta oli Pariisista myös tuo kullanvärinen Les Cleias Parisin rannekoru. Siitä on nyt parin viikon aikana muodostunut uusi suosikkini.

Seuraavaa asukriisiä päästäänkin potemaan sitten jo lauantaina, kun ylle pitäisi keksiä jotain järkevää Blockfesteille Taidan suosia kerrospukeutumista, jotta pärjään lämpimästä päivästä viileään iltaan. Gotta love the Suomen kesä. <3

PAITA / SHIRT LINDEX  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  LAUKKU / BAG MICHAEL KORS  RANNEKORU / BRACELET LES CLEIAS PARIS  KAULAKORU / NECKLACE GINA TRICOT  KENGÄT / SHOES H&M

enkku2

When travelling to Helsinki by train, I try to choose an outfit which is comfortable, cute and simple. Tuesday was a hot and fun day and I got to to see so many new places from Helsinki. The outfit was perfect for my busy day with the bloggers.


Posted in muoti and tagged by NOORA.