ONNELLINEN MATKAMUISTO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

LESCLEIASPARIS

| RANNEKORU / BRACELET  LES CLEIAS PARIS |

Matkustin Pariisiin mukanani ainoastaan käsimatkatavarat, joten shoppailumopo ei saanut lähteä käsistä. Koska tarvetta uusille hankinnoille ei edes ollut, keskityin matkallani lähinnä valokuvaamiseen ja fiilistelyyn. Pieni aarre kiinnitti kuitenkin huomioni Charles de Gaullella, kun odottelimme myöhästynyttä lentoamme.

Koko reissu oli alusta loppuun niin onnellinen, että tämän osuvampaa matkamuistoa olisi ollut vaikea löytää.

image(3) image(2) image

Les Cleias Paris-korumerkki oli minulle entuudestaan tuntematon, mutta valikoimaa löytyi niin paljon, että hetken jo olin pyörryksissä rannekoruvalikoiman edessä. Kun silmäni nauliintuivat ohueen, Because I’m Happy-tekstillä varustettuun kullanväriseen koruun, oli valinta lopulta äärimmäisen helppo.

Yleensä metalliset rannerenkaat ovat ohuille ranteilleni aivan liian suuria, mutta tämä koru on siitä näppärä, että se kiristetään paikoilleen naruilla. Huonoinakin päivinä tämä koru piristää tekstillään taatusti mieltä, ja muistoissa se palauttaa minut aina siihen hetkeen, kun taisin tirauttaa pari onnenkyyneltä Disneylandin prinsessalinnan nähdessäni.

Dreams come true ja sitä rataa.

enkku2

This petite piece of jewellery is my dearest souvenir from Paris. I was so happy in Paris and I have a feeling that this bracelet will make me smile everytime I look at it.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.