PARIISILAISELLA PARVEKKEELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Tätä pientä parveketta tulee ikävä. Tai ei tämä ole edes kovin pieni. Hyvin mahtuu pieni pöytäryhmä ja ovetkin aukeavat ihanasti huoneeseen. Ihkaoikea ranskalainen parveke Ranskassa, Pariisissa. Ikävä tulee myös tätä lämpöä. Sitä tunnetta, että katselee parvekkeelta auringonlaskua iltayhdeksältä eikä ole kylmä. Kuulin, että Suomessa on koko viikonlopun ollut ankea sää. Äh.

KIMONO STRADIVARIUS   SHORTSIT GINA TRICOT  TOPPI STRADIVARIUS

Minä ja uusi kimononi matkaamme tänään kohti kotia. Olipahan reissu. Todellinen seikkailu. Minulla on teille todella paljon kerrottavaa. Malttakaahan vielä. Fiilistelen vielä hetken Pariisin aamua. Vielä pieni hetki aurinkoista parveketta.

enkku2

Bye bye Paris! We love you!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.