TURISTIKUVIA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Heeeippa heippaset täältä Pariisista! Täällä on kivaa, Pariisi on kaunis ja lumoava ja elämä hymyilee. Olimme Pariisissa eilen noin puolenpäivän aikaan ja pääsimmekin koluamaan läpi kaupunkia jo hyvissä ajoin- meillä oli oikeastaan koko päivä aikaa jo eilen tutustua Pariisiin!

Hotellimme sijaitsee kaukana Louvresta, mutta päätimme kuitenkin nauttia kesäisestä päivästä (mulla on shortsit, siis lyhyet housut, apua!) ja kävellä Louvren alueeseen tutustumaan. Tuo tunnettu pyramidi on aina yhtä valloittava näky ja se innosti meitäkin hieman turistikuvailemaan. Ja turistikuvailemaan vielä vähän lisää, ja sitten vielä vähän lisää.

Ja mamille me lähetettiin tälläinen kuva. Muistatteko vielä kuinka vaikeaa turistikuvailu oli vuonna 2011, kun olimme äidin kanssa Pariisissa? Tuosta vanhasta kuvasta ollaan saatu niin monet naurut, että oli pakko napata siitä myös päivitetty versio. Tismalleen samassa paikassa kuin edellinenkin on otettu.

Ja tänään koittaa päivä, jolloin turistikuvia otetaan Disneylandissa. Ehkä jännintä ikinä!

enkku2

When in Paris..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.