RUUSUSEN UNELMASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0005 IMG_0024 IMG_9981

Kesäloman ensimmäinen pätkä alkaa olla taputeltu. Viikko vierähti rakkauspöhnässä kihlasormusta tuijotellen, juhannusta juhlien ja ystäviä ja rakkaita tavaten, niin Tampereella, Helsingissä kuin Matin kotiseuduillakin. Yleensä loman loppuessa mieli saattaa olla vähän maassa ja paluu arkeen ahdistaa; tällä kertaa tilanne on aivan toinen. Tämä pieni lomapyrähdys ei nimittäin olisi voinut olla onnellisempi, mukavampi tai rentouttavampi irtiotto arjesta.

Enkä edes huomannut, että koko viikon oli surkea keli.

IMG_0023 IMG_9993 IMG_9986 IMG_9991

KENGÄT / SHOES REEBOK   FARKUT / JEANS GINA TRICOT   PAITA / SHIRT GUESS BY MARCIANO  LAUKKU / BAG LIU JO (*blogin kautta saatu)  KELLO / WATCH GUESS

Nämä asukuvat on napattu Hatanpään Arboretumilla samana päivänä, kun kävimme kihlasormusostoksilla viikko sitten lauantaina. Mahanpohjassa kupli jännitys, kun otimme sormuskuvia ja mietimme, että tästä se nyt sitten alkaa. Loppuelämä.

Puistoalue oli täynnä morsiamia upeissa valkoisissa hääpuvuissaan, ja kuinka onnellisilta he näyttivätkään, kun valokuvaaja ikuisti heidän tärkeää päiväänsä talteen.

Ehkä jonain päivänä itsekin poseeraan juuri tässä miljöössä unelmieni hääpuku ylläni.

IMG_0016

enkku2

These must be one of my favourite outfitpics from this summer. The shirt is my absolute favourite from Guess By Marciano. It screams summer and the floral print is just perfect with the light summerjeans. I hope you like this look too. My summerholiday is coming to an end, but I had the best vacation ever. Guys, I got engaged! That’s why I look so happy.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.