ANNA PUHELIMESI MEIKATA SINUT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

makeupgenius

Harmillista, että sovelluksen mukana ei tule myös meikkitaiteilijaa, joka sitten aamuisin saisi naamani näyttämään halutun meikkilookin mukaiselta. Ehkä sitten seuraavan päivityksen mukana..

Oletteko jo kuulleet L´Oréalin Makeup Genius-sovelluksesta?

Latasin viime viikolla iPhoneeni tämän nerokkaan hauskan meikkisovelluksen, joka on niin hämmentävän taidokkaasti tehty, että en ehkä ikinä enää usko kenenkään meikkaavan oikeasti selfieihinsä. Sovellus skannaa siis ensin kasvonpiirteesi, jonka jälkeen pääset testailemaan L´Oréalin meikkivalikoimaa. Voit lisätä kasvoillesi meikkituotteita rajauksista huulipuniin ja kyseessä ei siis ole still-kuva, jonkä päälle lätkit meikit, vaan kuva on ”reaaliaikainen” ja meikit pysyvät kasvoillasi vaikka kuinka mutristelisit huuliasi.

unnamed

Eikö näytäkin hämmentävän aidolta? Ensimmäisen kuvan pohjalla minulla on kevyt arkimeikki. Huulipuna ja tummat rajaukset on lisätty sovelluksen avulla. Lähetin kuvan äidilleni, ja hän oli kuulemma hetken aikaa miettinyt, että nyt on kyllä Noora vetänyt työmeikin vähän överiksi. Keskimmäisessä kuvassa minulla on ainoastaan hieman ripsaria ja  meikkipohja tehtynä; huulikiilto, poskipuna ja rajaukset on lisätty sovelluksella. Viimeisen kuvan pohjalla on jälleen vain kevyehkö arkimeikki, jota tehostin sähäkällä luomiväripaletilla, tummilla rajauksilla ja huulipunalla. Olisitteko arvanneet, että mitään näistä ei kuitenkaan oikeasti ollut naamallani?

Kun haluttu look löytyy, voi meikissä käytetyt tuotteet heittää suoraan ostoskoriin ja täydentää niillä meikkipussiaan.

Sovellus on parasta viihdettä. Meillä oli Roosan kanssa niin hauskaa, kun testailimme eri tyylejä ja tottakai pakotimme myös poikaystävämme sovelluksen ääreen. Sitä kuvamateriaalia en nyt kohteliaisuussyistä viitsi kuitenkaan jakaa kanssanne.. Pakko vielä tähdentää, että tämä postaus ei ole mainos vaan valtavaa innostusta nerokasta sovellusta kohtaan. Koittakaa vaikka, tähän jää koukkuun! ;)

* L´Oréalin meikit blogin kautta saatu.

enkku2

It’s genius! Doing your makeup has never been this easy! L´Oréal has launched a new and innovative app and it’s so much fun! Have you tried it already?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.