KUN HÄIKÄSEE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Koska aurinkolaseja ei voi ikinä olla liikaa.
.. ja koska ne maksoivat 1€/kpl henkkamaukalla.

aurinkolasitOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkolasit ovat mulle aivan musthave-juttu heti siinä vaiheessa, kun kevätaurinko alkaa paistella. Olen satsannut muutamiin huippulaseihin, mutta varastoistani löytyy myös paljon ”kesälaseja”, joilla saa niin ilmettä asuihin kuin suojaa silmillekin. Pirkkalan Veskassa oli järjetön määrä arskoja eurolla tarjolla ja kukapa nyt olisi tälläisen tarjouksen ohi voinut kävellä..

Matti kuulemma olisi voinut. Tai niin se ainakin väitti, kun yritin selittää miksi tarvitsin kolmet uudet lasit.

Ja ette arvaakaan kuinka näppärä asukuvien pelastaja aurinkolasit ovatkaan. Ei paljon haittaa jos silmät ovat kiinni tai häikäisee. Aurinkolasit päässä asukuvista onnistuu noin 80%, kun ilman laseja prosentuaalinen osuus jää huomattavasti matalammaksi.

Häikäisevän huimaa tiistaita pupuset! <3

enkku2

 Well I needed more sunnies! And when you get funny glasses for 1 euro, who can resist this offer..


Posted in muoti and tagged by NOORA.