POSTIKORTTIHAASTE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Minun tuli rakasta ystävääni yhtäkkiä kova ikävä. A on ollut elämässäni jo sairaanhoitajakoulusta saakka, mutta nyt viime vuosien aikana olemme nähneet aivan liian harvoin. Asumme eri paikkakunnilla ja aikataulujen yhteensovittaminen on välillä todella vaikeaa.

Sen sijaan, että olisin istahtanut koneen ääreen ja naputellut viestin FB:n inboxiin, kaivoinkin esiin kynän ja postikortin. Niin, postikortin, tiedättehän? Sellaisen pahvisen läpyskän, jota usein koristaa jokin kiva kuva ja jotta saat sen liikenteeseen tarvitset postimerkin. Ja sitten sinun pitää etsiä vielä sellainen oranssi laatikkokin, johon kortin kiikutat.  Raapustin A:lle viestin Hanna-Riikka Heikkilän suunnittelemaan hurmaavaan korttiin, kerroin vain höpöhöpökuulumisia ja vein kortin aamulla postiin.

postikortti

Siitä se ajatus sitten lähti. Kuinka ihana tuollainen kortti onkaan löytää eteisen lattialta, kun saapuu kotiin töistä. Koska viimeksi olet lähettänyt jollekin kortin tai kirjeen? Niinpä. Siksi haastankin teistä jokaisen lähettämään tämän viikon aikana ystävälle, tuttavalle tai vaikkapa naapurin mummulle kortin. Niin, sellaisen pahvisen postikortin, johon tarvitset postimerkin, ei mitään virtuaalirallatuksia verkossa.

Are you with me girls?

enkku2

I absolutely love postcards! Yesterday, I was missing my dear friend A so much, that I decided to send her a traditional, real postcard. Everyone loves the feeling when you arrive home after a long day at work and find a postcard on the floor of the hallway. That’s why, boys and girls, let’s make each other happy and send at least a one postcard to someone we care during this week. Are you with me?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.