APINOIDEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

apinaemoji

Tuurin Muotitalo, siinä vasta putiikki täynnä uskomattoman hauskoja, hämmentäviä ja näyttäviä vaatteita. Roosa sai Tuurin reissultamme tuliaisiksi apinoita. Tämä apinakolmikko on tullut vähän liiankin tutuksi; jostain syystä tuo apina, joka pitää käpälöitä silmiensä edessä on ihan yksi lemppareistani ja käytän sitä esimerkiksi Whatsappissa ihan jatkuvasti. Käsi ylös kenen puhelimesta tämä kolmikko ei löydy useimmin käytettyjen emojien joukosta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paitaa voisi kuvailla varmaankin parhaiten sanoilla vekkuli, hauska ja persoonallinen ja heittäisin sen itsekin päälleni vaikka samantien. Harmittaakin itseasiassa vähän, että en ostanut itsellenikin samanlaista apinajengiä. Pääsiäispostauksessa vilahtanut koiralompakkoni on muuten samaisesta Muotitalosta ostettu, joten ihan tyhjin käsin en itsekään päässyt Muotitalosta ulos.

Mutta hei, mikä apinoista kilahtaa useimmiten sinun Whatsappiisi tai päätyy Instagramiisi?

Monkey-Emoji

I just looove my littlesister’s new shirt! Those three little monkeys are seen in the daily life so often, that it’s obvious that sooner or later someone also wanted to print them on a shirt. These little cutiepies will definitely make you smile. Which one of the monkeys do you use most often in social-media?


Posted in muoti and tagged by NOORA.