12 KUVAA PÄÄSIÄISESTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pääsiäinencc1 - Copy

 1. Eppu ei ymmärtänyt miksi olohuoneen pöydällä on keltaisia tyyppejä, jotka näyttävät siltä, että ne on leluiksi tehty, mutta joita ei kuitenkaan saanut kuin nuuskia. 2. Matti on hurahtanut Happy Sockseihin. Mies, jolla on yleensä valkoiset tennissukat jalassa, rakastaa nyt palavasti näitä väriläiskiä. En valita. Tuollaisia sukkia on kivempi pyykätäkin. 3. Pääsiäisliljat. Niin kovin kauniita. 4. Pääsiäinen startattiin herkutellen käyntiin oikein kunnon Monsterilla.

pääsiäinencc1

 5. Ihanat luonnonmaisemat siivittivät matkaamme lauantaina Tuuriin. 6. Ja samaisella reissulla luukutin täysiä Sannin 2080-luvulla-biisiä ja ihastelin uutta koiralompakkoani, joka Matin mielestä sopisi paremmin eskarille. Pah! 7. Sunnuntaina kävin halailemassa Roosan poikia. 8. Paras ostokseni Vesalta! Euron huulirasva, joka tuoksuu niin herkulliselta, että sen voisi lusikoida suoraan purkista suuhunsa.

pääsiäinencc1 - Copy (2)

9. Muori ei ollut vielä raaskinut heittää pois kauniisti rypistyneitä tulppaaneja. Kukkien terälehdistä oli tullut kuin samettia. 10. Uudet kynsikkäät! Kutoja-mummuni oli selvästikin mätsännyt ne Hai-saappaisiini sopiviksi. 11. Eilinen kului maalaillen ja uutta Herbinan vartalosuihketta nuuhkien. Parasta ikinä. Pirkkokin tykästyi. 12. Äh. Olin aluksi niin harmissani, kun seisoin lehtihyllyn edessä kaupassa, ja jäljellä oli vain Trendejä, joissa oli mukana vihertävä luomiväri. Mutta hyvä niin! Sävy osoittautui aivan ihanaksi.

Vähänks on kiva havahtua yhtä mittaa maanantaifiiliksissään siihen, että tänään onkin jo tiistai. Oliko teillä mukavat pitkät pyhät?

enkku2

The End of Easter. We had a good one. Did you?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.