MEIDÄN LAISKA LAUANTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

pääsiäinen

Koko ajan on ihan liian kiire. Jos ei minulla niin Matilla. Olen viimeisen kuukauden ollut koko ajan vähän kipeä ja flunssainen ja nyt oli sitten Matin vuoro napata flunssa matkaansa. Siksi päätimmekin olla vaan. Ihan koko lauantain. Päätimme, että ei laiteta ruokaa, päätimme ettemme tee suursiivousta, vaikka se alunperin suunnitelmiin kuuluikin ja jätimme sängynkin petaamatta jos tekeekin vaikka mieli mennä päikkäreille.

Oli muuten paras päivä pitkään aikaan. Me, yleensä paikasta toiseen juoksevat päättömät kanat, olimme vaan. Ihan koko päivän.

IMG_7811IMG_7829IMG_7871

Karvallisen asuintoverimme kera teimme toki päivän viralliset kävelylenkit samalla, kun haimme take-away-sapuskaa. Kamerankin nappasin kaulaan, vaikka sateisen harmaa keli ei ainakaan saa asukuvia hehkumaan. Keltaiset kumpparit pelastavat kuitenkin näinkin kuraisen kelin ja pitävät kintut kuivina. Siinä missä Eppu tekee kaikkensa etteivät hienohelman varpaat vain koskettaisi lätäkköä, minä voin huoletta marssia läpi lätäköiden.

Keltaisten kumppareiden kaverina oli tämän päivän asussa kovin paljon harmaata, mutta en millään ole uskaltanut luopua tuosta lämpimästä parkatakista vieläkään. Olen saanut jo tarpeeksi flunssailusta ja vaikka osasyynä varmasti ovatkin allergiat, en aio ainakaan enää tänä keväänä vilustua. Kyllä mäkin jo sitten viimeistään vappuna lupaan heittää nahkarotsin päälleni..

IMG_7827 IMG_7839 IMG_7877

Mutta nyt työn touhuun! Laiska lauantai on mennyttä ja tänään ohjelmaa on luvassa eilisenkin edestä. Roosa ja Veetrikki tulevat meille tänään syömään ja tämä kotirouva aikoo kohta tarttua Safkaa-kirjaan ja kokata kokonaisen päivällisen. Melkoinen missio edessä siis. Saa nähdä pitääkö tänäänkin ennen vieraiden saapumista tehdä pieni kävelylenkki johonkin take away-raflaan..

Mutta hei, oliko teillä eilen kiva päivä?

IMG_7820

TAKKI / JACKET JEANE BLUSH  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  NEULE / SWEATER MICHAEL KORS  SAAPPAT / WELLIES NOKIA (*blogin kautta saatu)  PIPO / BEANIE PIECES  HUIVI / SCARF GINA TRICOT

enkku2

It’s raining. Yay! Why? Because now I have a chance to wear my new favourite wellies again! These yellow boots make me so happy. With the wellies like these ones, the day just can’t go wrong. Happy Sunday you lovelies!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.