HEI HOI BLOGILEMMIKIT – EPPU HAASTAA!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

eppu

Tänä aamuna blogipuikkoihin hyppää Eppu, tuo villi ja vapaa viisivuotias, joka rakastaa puruluita ja pitkiä päikkäreitä. Samalla Epi haastaa myös muita blogimaailman vilivilpereitä ja karvaturreja vastaamaan alla oleviin kyssäreihin- pistetäänpä haaste kiertämään, jotta päästään tutustumaan tarkemmin myös blogosfäärin nelijalkaisiin!

1. Olen.. Eppu, 5v., tupsukorvainen otus, jonka toinen puolisko on peräisin karvattomasta kiinanharjakoirasta ja toinen kääpiöpinseristä. Vireä ja vilkas, mutta hieman ujo sinkku Tampereelta.

2. Parhaat päikkärit nukun.. Matin tyynyllä. Just sillä parhaalla Unikulmasta ostetulla tyynyllä, joka kuulemma pitää niskan kunnossa. Siitä en sitten tiedä, koska yleensä kierähdän siihen vain nätisti rullalle enkä pode tällä hetkellä niskakipuja.

3. Paras kaverini on.. Jos karvaisista frendeistä puhutaan niin sitten vastaan, että Matti. Viiiitsi vitsi, Eetu-kiinanharjakoira on leppoisa tyyppi, joka antaa mun mennä menojani ja toisinaan saan jopa leikkiä Eetun leluilla. Paitsi sillä yhdellä vaaleanpunaisella possulla. Never touch the pink pig. Never.

4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina.. Kurkkua ja porkkanaa! Niistä mä tykkään. No viiiitsi vitsi, en ole mikään fittness-pörriäinen, kyllä se on aito oikea Tapolan mustamakkara mikä pitää mielen virkeänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Kun minua pyytää tuomaan lelua, kannan omistajani eteen.. Sukat! Olen sukka-addikti! Jos jossain lojuu sukka vapaana, syöksyn sen kimppuun kuin nälkäinen hyeena. Villasukista jää karvoja kurkkuun, joten tennissukat ovat mielekkäämpiä leikkikaluja.

6. Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? Krhm. Näyttelyihin minua ei huolita, me megamixit olemme omaa luokkaamme. Lenkkeilen kuin pieni hirvi pitkin maita ja mantuja, rakastan maalaiselämää ja metsäteitä, mutta syvällä sisimmässäni taidan olla vähän nössö kotihiiri.

7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Tämä ei ole nyt herkille lukijoille sopivaa matskua, mutta kimppuuni on hyökätty. Holtiton ja aggressiivinen koira päätti koirapuistossa yhtäkkiä purra selkänahastani irti palasen. Don’t you worry girls, I survived.

8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Stuban. Siinä on tyyppi, jonka kanssa tultaisiin varmasti hyvin toimeen ja tarvitsen rinnalleni voimakkaan sidekickin, joka pitää puoliani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me Epun kanssa heitämme samaisen kysymyskimaran nyt Annan laumalle, Stuballe, Jykälle, Nöpölle ja Sancholle! Ottakaahan koppi!

enkku2

Eppu just wanted to say hi! So woof and happy thoughts everybody!

pirkonpaletilta


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.