IHAN UHANANA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

uhanadesign

Uhanaa lauantaiaamua tyypit! Eikö olekin herkullinen tuo Uhana Designin uusi kangaskassi ”Vuoret”? Ida ja Maj olivat koonneet meille mielettömät goodiebagit blogimiittiä varten ja sisältö oli pakattu tähän ihanaan Uhanaan. Kuten tiedätte,  olen Uhana-fani isolla U:lla, muistan vieläkin kuinka se Muotikirppis-kassi sai sydämeni pamppailemaan! Nyt olen melko vakuuttunut siitä, että seuraavaksi tarvitsen vaatekaappiini tämän Bulldog-neulepaidan. Sanonpahan vaan, että on muuten melkoisen täydellinen neule.

IMG_7605IMG_7579

TAKKI / JACKET BIKBOK   NEULE / SWEATER GINA TRICOT  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M  KASSI / BAG UHANA DESIGN (*blogin kautta saatu)  TENNARIT / SNEAKERS NIKE

Tänään on luvassa aivan mahtava päivä. Pääsen pitkästä aikaa lastenkutsuille! Pakettiin paketoidaan Star Wars-legoja (saadaan muuten lelukaupassa niin paljon aikaa kulumaan, että lapsi ois kyllä jo kovin tervetullut meidän perheeseen, että saatais seikkailla lelukaupoissa useamminkin! :D) ja auton nokka suunnataan kohti Helsinkiä. Mä jo viikolla huolestuin, että olen taas tulossa kipeäksi, kun nenä vuotaa, yskittää ja ahdistaa, mutta _onneksi_ nämä oireet taitavat mennä tuon kamalan katupölyn piikkiin, näitä synttäreitä en nimittäin missään nimessä halunnut missata!

Näiden tyvikasvu-asukuvien (:D) myötä toivotan teille ihan maailman parasta viikonloppua, sain eilen uuden kevättukan ja pidän teitä vielä hetken jännityksessä ennen kuin näette millainen lopputuloksesta tuli.

IMG_7597 IMG_7603

enkku2

Welcome weekend! Happy Saturday you guys! Today is going to be a great day, I’m going to go to a birthdayparty. Sounds good, right? But before that, I wanted to show you guys an outfit from last week. The bag is from Uhana Design (newbie! <3) and I love the graphic print so much. A little splash of pink, and this grey outfit was done! What do you think?


Posted in muoti and tagged by NOORA.