VUOSI SITTEN OLI KAMALA PÄIVÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tasan vuosi sitten aamu valkeni kuten aivan tavallinen sunnuntaiaamu aina valkenee. Kunnes yllättäen heräsimmekin siihen, että Eppu oli kipeä. Niin kipeä, että päivä päättyi lopulta suureen suruun ja koiranomistajan raskaimman päätöksen tekoon. Ilman varoitusmerkkejä, ilman mitään ennakkoaavistuksia. Tuo päivä oli yksi elämäni kamalimmista.

Vuosi on mennyt tavattoman nopeasti. Jo vuosi ilman Eppua. Koirattomaan elämään tottuminen on ottanut aikansa ja vaihtaessani kuvaa kehykseen, vieläkin vähän itketti. Ja sitten itketti vielä vähän enemmän, kun aloin miettiä kuinka Eppu nuolaisisi poskelle vierähtäneet kyyneleet pois.

Maaliskuun 11. päivä tulee varmasti aina olemaan itkuinen päivä. Tuskinpa kaipuu mihinkään häviää. Muistorikasta maanantaita kaikille. <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.