OISKO TÄÄ NYT SITÄ KEVÄTTÄ JO?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Tämä bloggaaja havahtuu usein kevään merkkeihin siinä vaiheessa, kun valokuvaaminen onnistuu vielä työpäivän jälkeenkin. Pitkän talven ajan on laahustettu kotiin duunipäivän jälkeen pimeydessä, nyt vielä viiden aikaankin saa kauniita, valoisia kuvia otettua niin sisällä kuin ulkonakin. Olen selvästikin kaivannut valoa elämääni. Ihan kuin ilmassa tuoksuisi jo muutenkin kevät. Linnut ainakin tipityytipitipitipityylevät ahkerasti puiden oksilla ja tänä aamuna talvisaappaat kastuivat litimäräksi, kun pomppasin suoraan ulko-ovelta vesilätäkköön. Äiti on saanut koivunoksiin jo maljakossa hiirenkorviakin ja tuleva viikko tuo mukanaan maaliskuun. Ihanaa. Kertakaikkisen ihanaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valon lisäksi olen kaivannut elämääni myös hieman väriä. Ankea harmaus saa nyt väistyä kevätvärien tieltä. Postimies kiikutti luokseni kevättä monen pullollisen verran viime viikolla, näillä on hyvä aloittaa kevään odottaminen.

Kynsilakat (*blogin kautta saatu) : LUMENE Gel Effect 57 Spring Is here / Tulee kevät (pinkki)
LUMENE Gel Effect 19 Lapland Halo / Lapin taikaa

Kaupoissa maaliskuun aikana.

Psst. Pirkkokin pisti kynnet kevätkuntoon (klik!).

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Spring is in the air. There’s so much more light during the afternoon, the birds are singing, the snow is melting, and I’m graving for colors! Lumene sent me some beautiful spring-nailpolishes, which one is your favourite?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.